در این جلسه وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، شهاب نوروزیان سرپرست اداره کل اقتصاد دانش بنیان و توسعه سرمایه گذاری دانش بنیان، قباد بهزدادی پور مدیرکل اداره کارآفرینی و مراکز رشد، علی رئیس پور مدیرکل ایجاد و توسعه آموزش های فناوری و خلاقیت، مهندس عسکری غلامزاده مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری، لاله ملک نیا دبیر کل کانونهای دانشگاه، صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی و مهندس حمید سرپرست معاون اداره کل اقتصاد دانش بنیان و توسعه سرمایه گذاری دانش بنیان حضور داشتند.
نوروزیان هدف از برگزاری این نشست را بررسی و ارزیابی طرح های واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برای اخذ مجوز راه اندازی سرای نوآوری دانست و گفت: مأموریت اصلی دانشگاه آزاد اسلامی تولید ثروت و ارزش آفرینی در حوزه فناوری و نوآوری است تا بتوانیم زیرساخت و بستر دانشگاه حل مسأله و کارآفرین را ایجاد کنیم.
وی اظهار داشت: سرای نوآوری یک بستری است که در آن شتاب دهنده، شرکت های نوآور و مراکز رشد داریم و سرا به عنوان نخ تسبیح در این ساختار عمل می کند تا این ظرفیت به درآمدزایی برسد.
همچنین وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اهمیت جذب سرمایه و قراردادهای کلان با صنعت به اعطای مجوز به سرای نوآوری واحد سیرجان اشاره کرد و افزود: این سرا توانست با اقداماتی که انجام داده است مجوز دریافت کند، چرا که قرارداد 20 میلیاردی با مس گلگهر نشان از وجود انرژی و ظرفیت کافی برای راه اندازی سرا دارد.
در ادامه این جلسه چهار طرح توجیهی سرای نوآوری اقتصاد دیجیتال واحد ارومیه، سرای نوآوری جامع انرژی واحد لامرد استان فارس، سرای نوآوری گردشگری سلامت واحد اردبیل و سرای نوآوری هنرهای کاربردی واحد بروجرد از سوی مسئولان واحدها ارائه شد.
مدیران و مسئولان واحدهای متقاضی طرح های خود را در قالب ساختار سرا، شتابدهی، رشد، تجاری سازی و بازاریابی، پیش بینی های مالی، هزینه ها، منابع درآمدی و نحوه درآمدزایی ارائه کردند.
در نهایت شورای مدیریت فعالیت ها دانش بنیان، مجوز راه اندازی سرای نوآوری گردشگری سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل را پس از اعمال اصلاحات مورد موافقت قرار داد.
انتهای پیام/
نظر شما