به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرهنگ علیمحمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با اعلام این مطلب که مجرمان سایبری با ایجاد سایت و وبلاگ های مختلف اقدام به انجام قمار و شرطبندی و در نهایت سرقت اطلاعات و کلاهبرداری از افراد میکنند، اظهار داشت: قماربازی یا شرطبندی فعالیتی است که افراد در جریان یک بازی یا پیشبینی نتیجه یک مسابقه و یا فعالیتی مشابه آن برای برد و باخت هزینه مالی تعیین می کنند.
سرهنگ رجبی با اشاره به این مطلب که کلاهبرداران با آگهیهای غیر واقعی با عناوین مختلف قصد دارند کاربران را به خود جلب کرده تا بتوانند اعمال مجرمانه انجام دهند گفت: این سایت ها اطلاعات حساب بانکی افراد را سرقت کرده و با در اختیار گرفتن رمز پویا و اطلاعات کارت بانکی اقدام به برداشت از حساب بانکی آنها می کنند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا تصریح کرد: طبق قانون مجازات اسلامی فعالیت سایتهای شرطبندی و قمارهای اینترنتی جرم محسوب شده و با مجرمان برابر قانون برخورد می شود.
وی گفت: با توجه به مجرمانه بودن فعالیت در این سایتها حتی در صورت برنده شدن هیچ تضمینی برای پرداخت مبالغ اعلامی به کاربران وجود ندارد.
این مقام ارشد پلیس فتااز کاربران فضای مجازی درخواست کرد: برای جلوگیری از فعالیت این سایتها موارد مشکوک را به وب سایت پلیس فتا قسمت گزارشات مردمی اطلاع دهند.
منبع: فارس
انتهای پیام/
نظر شما