به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران (ایسکانیوز)، حوزه معدن مهمترین ظرفیت شهرستان قروه در استان کردستان محسوب شده و برندسازی اقلام صادراتی آن نیازی جدی است. به جز معادن طلا، پوکه و مرمر، معادن کریستال و چینی نیز در شهرستان قروه وجود دارد و سالانه حدود ۲۵۰ هزار تُن بهصورت خامفروشی فقط در بخش مرمر و مرمریت از قروه خارج شده که در صورت فرآوری آن و تولید محصولات مورد نیاز بازار کار، مسیر توسعه و خلق ارزش و ثروت را برای این شهرستان هموار کرده و مبنای اشتغال حداکثری را با سرمایه کم برای نیروهای جوان فراهم میکند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه با ایجاد زیرساختهای لازم برای راهاندازی مدرسه عالی مهارت سنگ و جواهر در این شهرستان، مبادرت به انجام این مهم کرده و بنا به گفته وحید گودرزی سرپرست مدیریت آموزشهای آزاد و فعالیتهای کاربنیان سما پس از بازدید میدانی مدیران معاونت آموزشهای فنی و حرفهای، مهارتی و کاربنیان سازمان سما از شهرستان قروه و برگزاری جلسات با مسئولان این شهر، موضوع راهاندازی مدرسه عالی مهارت سنگ و جواهر بهمنظور آموزش تولید محصولات تزیینی سنگ و جواهر در دهمین شورای تخصصی مدارس عالی مهارت در دستور کار قرار گرفت.
در دهمین شورای تخصصی مدارس عالی مهارت، مجوز راهاندازی مدرسه عالی مهارت سنگ و جواهر در شهرستان قروه صادر و این مدرسه به عنوان مرکز اصلی برای ارائه آموزشهای مهارتی و تولید مصنوعات سنگی و جواهرات در کشور انتخاب شد. جلب حمایت سازمانهایی مانند بنیاد برکت، کمیته امداد، وزارت صمت و وزارت کار و ... نیز در دستور کار این مرکز قرار گرفته است.
انتهای پیام/
نظر شما