آموزش آشپزی / چوربای ترکیه

چوربای ترکیه یکی از غذاهایی است که اصالت آن به ترکیه بازمی‌گردد و در واقع یک نوع سوپ غلیظ است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، چوربا ترکیه یک نوع سوپ است ولی با سوپ ما متفاوت است، زیرا کمی غلیظ است و زیاد رقیق نیست. چوربا ترکی به‌صورت گرم و سرد سرو می‌شود. می‌توانید این چوربا را تهیه کنید و برای پیش‌غذا برای مهمانی و یا به‌عنوان یک عصرانه برای دورهمی و یا شام سبک طبخ کنید.

مواد لازم:

سینه مرغ ۱/۲ عدد

پیاز یک عدد

رشته سوپ یک پیمانه

ماست یک پیمانه

زرده تخم‌مرغ یک عدد

آرد ۲ قاشق غذاخوری

کره ۳ قاشق غذاخوری

نعناع یک قاشق غذاخوری

پولبیبر و فلفل قرمز برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را به‌صورت مکعبی خردکنید و داخل قابلمه بریزید و بعد پیاز را درشت خردکنید. سپس به‌همراه کمی نمک و آب جوش بگذارید تا سینه مرغ کاملا پخته و نرم شوند.

در کاسه‌ای دیگر ماست به همراه آرد و زرده تخم‌مرغ را کاملا با همزن دستی بزنید تا مخلوط یک‌دست و رقیق به دست آید. دقت کنید زرده در غذا پخته می‌شود و مانع بریدن چوربا می‌شود و اصلا طعم و مزه آن در غذا مشخص نیست. مانند آش دوغ که برای نبریدن ماست اضافه می‌کنیم.

حالا مخلوط ماست را به سینه پخته‌شده اضافه کنید و پیاز را از داخل قابلمه جدا کنید. ماست را افزوده و با همزن دستی خوب هم بزنید حالا نوبت افزودن رشته است. اگر رشته در منزل ندارید، برنج را جایگزین کنید و یا به‌دلخواه از کمی رشته آشی ریز شده استفاده کنید.

در ادامه ۱۰ دقیقه زمان دهید تا چوربا کم‌کم غلیظ شود در همین حین کره را داخل تابه ریخته و بگذارید تا ذوب شود سپس نعنا خشک را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه با کره تفت دهید. سپس به چوربا اضافه کنید وقتی غلیظ شد داخل کاسه ریخته به همراه پولبیبر و فلفل قرمز تزئین کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1107008

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =