ماجرای تذکر رهبر انقلاب به مجلس چیست؟

رئیس مجلس در پی تذکر رهبر معظم انقلاب در مورد مطرح شدن نام برخی افراد در گزارش یکی از کمیسیون‌های مجلس گفت: از همه همکارانم می‌خواهم ضمن جبران گذشته در گزارشات کمیسیون‌ها، نطق‌ها و ... نسبت به این رهنمود جدی باشند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری ایسکانیوز، محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور خود در آغاز جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی (چهارشنبه 12 آبان)‌ گفت: رهبر معظم انقلاب درباره رسانه‌ای شدن اسم افراد در پی گزارش یکی از کمیسیون‌های مجلس تذکری را داده‌اند و خواستار جبران موضوع شده‌اند که به نظر می‌رسد اطلاعات عموم از آن هم رهگشای برخی سؤالات است و هم بهترین روش برای برآورده ساختن جبران مدنظر ایشان توسط مجلس است.

رئیس مجلس اظهار داشت: ایشان در حاشیه نامه‌ای که در آن به رسانه‌ای شدن گزارش یکی از کمیسیون‌های مجلس پیش از بررسی و صدور حکم در دادگاه صالحه اعتراض شده است مرقوم فرموده‌اند «شکایت به جا است نباید پیش از اثبات جرم موضوع را رسانه‌ای می‌کردند دنبال کنید و به نحوی جبران شود».

وی افزود: به نظر می‌رسد این تذکر که حاکی از توجه به حق‌الناس است نه فقط برای همکاران اینجانب در مجلس بلکه برای همه صاحبان رسانه‌ها و تریبون‌ها مخصوصا تریبون‌های رسمی و همچنین همه فعالان عرصه‌های اجتماعی و رسانه‌ای می‌تواند فصل‌الخطاب قرار گیرد و نشان می‌دهد تا زمانی که جرمی به اثبات نرسیده است ذکر اسامی افراد مجاز نیست.

قالیباف خاطرنشان کرد: به نوبه خود از همه همکارانم می‌خواهم ضمن جبران گذشته در گزارشات کمیسیون‌ها، نطق‌ها و تذکرها نسبت به رعایت این رهنمود جدی باشند و امیدوارم دیگر تریبون‌ها و رسانه‌های رسمی و غیررسمی کشور و همچنین فعالان رسانه‌ای که خود را ملتزم به رعایت رهنمودهای رهبر انقلاب می‌دانند نیز به رعایت این مسأله کوشا باشند.

رئیس مجلس اظهار داشت: در آستانه فرا رسیدن سالروز تاریخی تسخیر شجاعانه لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام قرار داریم به همین مناسبت پیشاپیش روز ملی مبارزه با استکبار جهانی را گرامی می‌داریم.

وی افزود:‌دانشجویان انقلابی در آن زمان با تسخیر لانه جاسوسی هویت ضدمردمی، مداخله‌جو و مستکبر ایالات متحده آمریکا را به دنیا نشان دادند و فصل جدیدی را برای مقابله عدالت‌جویان و حقیقت‌طلبان سراسر دنیا در برابر زورگویی‌ها و دخالت‌های آمریکا و سایر رژیم‌های مستکبر پدید آوردند.

قالیباف خاطرنشان کرد: روز 13 آبان همچنین مصادف با روز دانش‌آموز و حادثه خونین کشتار بیرحمانه دانش‌آموزان در سال 1357 در تهران است؛ یاد و خاطره تمامی دانش‌آموزان شهید آن حادثه را گرامی می‌داریم و به روان پاک آنها درود می‌فرستیم.

رئیس مجلس اظهار داشت: حرکت مردم ایران در تمامی سال‌های بعد از انقلاب در جهت مقابله با زورگویی‌های مستکبران حرکتی عادلانه و کاملا در راستای منافع ملی بوده است کشورهای استکباری همچون آمریکا و پیش از آن انگلیس هرگاه توانسته‌اند با توطئه‌های پیچیده یا جنگ‌افروزی علیه استقلال موجودیت یا منافع مردم ایران اقدام کرده‌اند که فقط یک مورد از آنها کودتای 28 مرداد است.

وی افزود: مقابله با این قدرت‌های زورگو و دفاع از منافع کشور و وحدت و امنیت ملی حکیمانه‌ترین حرکت اجتماعی ملت ایران است و پایان تلخ برخی قیام‌های مردمی در منطقه که نگاه بدبینانه به آمریکا را کنار گذاشتند نشان داد راهبرد امامین انقلاب مبنی بر مقابله با کشورهای استکباری عقلانی‌ترین تصمیم برای تأمین منافع ملی ایران بوده است. البته مقابله با استکبار وجوه مختلفی دارد و امروز مهمترین راهبرد برای استکبارستیزی تلاش جهادی مدبرانه و مطابق با برنامه‌ای حساب شده برای حل مشکلات مردم است.

قالیباف خاطرنشان کرد: بارها گفته‌ام که مهمترین مؤلفه تأمین امنیت ملی کشورمان در قلب یکایک مردم ایران قرار دارد و آن باور آنها به مسیر انقلاب است و اگر آسیب زدن به اقتصاد کشور و برهم زدن اتحاد ملی دستور کار مستکبران است پس با قاطعیت می‌توان گفت که استکبارستیزی یعنی حل مشکلات اقتصادی مردم و تلاش برای افزایش همدلی، اتحاد و تالیف قلوب در میان گروه‌ها و اقشار مختلف اجتماعی است.

رئیس مجلس اظهار داشت: پرداختن به مسائل حاشیه‌ای که دغدغه اصلی زندگی مردم نیست و یا درگیر شدن در جناح‌بازی‌ها و حزب‌بازی به جای اتحاد ملی برای حل مشکلات مردم فاصله گرفتن از اهداف اصلی انقلاب اسلامی است. ما مسؤولان هر قدر در حل مشکلات اقتصادی مردم موفق شویم به همان اندازه توانسته‌ایم استکبار را زمین‌گیر کنیم.

ماجرا از چه قرار است؟

بر اساس این گزارش، اخیرا کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، گزارشی از اقدامات غیرقانونی دولت یازدهم و دوازدهم درخصوص دانشجویان بورسیه سال های ۸۵ تا ۹۲ ارائه کرد. در این گزارش تاکید شد که اسامی مسئولان متخلف درباره بورسیه‌ها به قوه قضاییه اعلام شده است.

حسن روحانی رئیس جمهور دولت یازدهم و دوازدهم، اسحاق جهانگیری معاون اول وقت رئیس جمهور، مجتبی صدیقی رئیس وقت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، رضا فرجی دانا، محمد فرهادی و منصور غلامی وزرای وقت علوم، تحقیقات و فناوری، محمدعلی نجفی سرپرست وقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و محمدرضا رضوان طلب رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مسئولانی بودند که کمسیون اصل نود اسامی آنها را به عنوان مسئولان متخلف به قوه قضائیه اعلام کرده است.

همچنین، مجلس شورای اسلامی روز گذشته در جلسه علنی خود گزارش کمیسیون بهداشت درباره عملکرد حسن روحانی، رئیس‌جمهوری پیشین، در ستاد کرونا را به قوه قضا فرستاد.نمایندگان مجلس به دلیل آن‌چه نبود مدیریت صحیح رییس‌جمهور سابق در ستاد ملی مبارزه با کرونا خواندند، خواستار برخورد با حسن روحانی شدند.

سیدمحمد پاکمهر نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی دیروز و در قرائت گزارش این کمیسیون در خصوص عملکرد حسن روحانی در ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار داشت: متأسفانه عموم مردم ایران از عملکرد ستاد ملی مقابله با کرونا، وزارتخانه‌ها و در رأس آن حسن روحانی رئیس‌جمهور سابق رضایت نسبی ندارند.

وی افزود: علیرغم تلاش‌های صورت گرفته وزارت بهداشت برای مقابله با ویروس کرونا این اقدامات مؤثر واقع نشده و شاهد سوء مدیریت در این بخش به ویژه در ایام نوروز سال جاری بودیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1117180

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =