به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، ابراهیم گیوکی، رئیس استان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه گزارش اقدامات واحدهای استانی دانشگاه آزاد اسلامی در استان مرکزی گفت: واحدهای این استان در طرحهای پژوهشی دارای رتبههای برتر در کشور هستند. این استان تجربیات خوبی در موضوع فناوری و پژوهش دارد و این تجربیات را به واحدهای دیگر منتقل کرده است.
وی با اشاره به برگزاری رویداد ملی گام دوم در سال آینده توسط دانشگاه آزاد، افزود: دانشگاه اراک و واحدهای مرتبط برنامههای متنوعی را برای پیش رویدادها و چالشهای فناوری برنامهریزی کرده یا در حال اجراست. اولویت ما در انتهای سال و ابتدای سال آینده فراهمسازی زیرساختها و بسترهای شرکت فناوران و ایده پردازان در رویداد است. همچنین در حال رایزنی و تعامل با شرکتهای صنعتی و تولیدی هستیم تا بتوانیم ارتباط صنعت و دانشگاه را مستحکمتر کنیم و برای رویداد ملی گام دوم از ظرفیت این بخش نیز به نحو احسن بهره ببریم.
در ادامه وحید ضرغامی، قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد را یک رویداد فناورانه مهم و موثر در کشور دانست و گفت: در آسیب شناسی کلان دانشگاه آزاد اسلامی به دو موضوع برندینگ و اقتصاد دانشگاه پرداختیم. برند دانشگاه در سالهای گذشته برند دانشگاه آزاد اسلامی با محتوای آموزشی بیشتر شناخته شده و فضای کسب و کار و فناوری در اولویتهای اصلی دانشگاه قرار نداشت. رویداد ملی گام دوم با اهداف مهمی از جمله در این دو موضوع در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: این رویداد نیازمند پیش رویدادهایی است که باید در سطح استانها و واحدهای استانی برگزار شود تا امروز نیز دهها چالش و رویداد برگزار شده و نیازمند است تا در بحث تبلیغات محیطی و هدفمند با نهادهای دیگر نیز وارد گفتوگو شد تا بتوانیم مردم را با رویداد و اهداف آن آشنا کرد. بدون شک آشنایی بیشتر مردم با ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی آنها را برای ورود فرزندانشان به دانشگاه ترغیب خواهد کرد. ظرفیت کم نظیر و حتی بینظیری در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد که شامل کارگاهها و آزمایشگاهای مجهز، مراکز رشد و سراهای نوآوری و هیات علمی سطح بالایی است. گفتمان جدید دانشگاه آزاد، دانشگاه کارآفرین و حل مساله است و دانشجویانی که وارد این محیط شوند، با دستور کار جدید دانشگاه به عنوان کارآفرین فارغ التحصیل خواهند شد و والدین دیگر دغدغه شغل فرزندان خود را نخواهند داشت.
قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در بسیاری از واحدهای دانشگاه آزاد، مسیر فناوری و کسب و کار مشخص است و رویداد ملی گام دوم قصد دارد تا این مسیر را به صورت شفاف در یک محیط و مکان و زمان به مردم و خود اعضای دانشگاه آزاد معرفی کند.
ضرغامی تاکید کرد: به دنبال شبکه سازی در رویداد ملی گام دوم هستیم تا ظرفیت های دانشگاه آزاد به صورت یک زنجیره واحد عملیاتی شود. سرمایه گذاران و نهادهای تصمیم ساز در پایتخت حضور دارند و حضور آنها در رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی میتواند در معرفی ظرفیتهای دانشگاه به این بخش تاثیرگذار باشد. همچنین صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد تا ۸۰ میلیارد تومان از شرکتها و طرحهای برگزیده در رویداد حمایت در قالب تسهیلات و سرمایه گذاری میکند.
وی با اشاره به ظرفیتهای استان مرکزی گفت: چالش ملی با محوریت واحد اراک برگزار خواهد شد تا محصولات خوب دانشگاه آزاد را شناسایی و تجمیع کنیم. مجموعه های صنعتی استان نیز در بخش داوری چالش شرکت و از طرح های برتر در قالب سرمایه گذاری حمایت خواهند کرد. این امر به سرمایه گذاری واقعی صنعت در طرح های دانشگاهی می انجامد. فراخوان تجهیزات و ماشین آلات صنعتی کشاورزی در این راستا با مرکزیت واحد اراک تعریف خواهد شد. این چالش در حال برنامه ریزی است و به زودی برگزار خواهد شد تا بتوانیم ارتباط میان صنعت و دانشگاه را به صورت عینی عملیاتی کنیم.
طاهر ارمغانی، محسن قیصری و امیر جعفری از معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری به ارائه فرآیندهای اجرایی رویداد ملی گام دوم و تبیین مدل اجرایی - عملیاتی سکوی فناوری، تبلیغات و اقدامات رسانه ای و استفاده از ظرفیت های استانی رسانه ها برای اطلاع رسانی رویداد ملی گام دوم و همچنین استفاده از ظرفیت های موجود در آیین نامه حمایت از فعالیت های فناورانه اعضای هیات علمی پرداختند.
انتهای پیام/
نظر شما