مجید ابهری در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، با بیان این که طرح ازدواج دانشجویی در دانشگاهها نتوانست جواب مناسبی بگیرد چون همکاری خوبی از سوی سازمان صورت نگرفت و جامعه هم استقبال چندانی از آن نکرد، اظهار کرد: من یکی از مجریان ازدواج دانشجویی در دانشگاهها بودم و معتقدم میتوان به جای ازدواج دانشجویی از ازدواج آسان سخن گفت تا شامل همه جوانان چه دانشجو و چه غیردانشجو بشود.
آسیبشناس اجتماعی و رفتارشناس با اشاره به این که برای اجرای طرح ازدواج دانشجویی، تنها نهاد رهبری در دانشگاهها بود که همکاری کرد و سایر سازمانها از جمله وزرات ورزش و جوانان و تشکلهای غیردولتی همکاری نداشتند، افزود: البته طرح ازدواج دانشجویی نیاز به چکشکاری بیشتری هم داشت و در این راستا، هماکنون طرح ازدواج آسان در مرحله مطالعاتی است.
وی با تصریح بر این که همکاری سازمانهای دولتی و تشکلهای مردمی یکی از مهمترین شروطی است که تضمینکننده اجرای طرح ازدواج آسان است، افزود: من معتقدم مردم باید وارد صحنه شوند، چون تاکنون هر جا که مردم غایب بودهاند، نتیجه مطلوب از دست رفته است. قرار نیست همه مسئولیت بر دوش دولت باشد، خود مردم و خانوادهها باید وارد عمل شوند.
ابهری با تاکید بر این که ازدواج آسان نیازمند برنامهریزی در زمینه تامین شغل، جهیزیه و مسکن است، یادآور شد: ازدواج آسان در صورتی محقق میشود که ستاد جهیزیه تشکیل شود. همچنین موانعی مانند بیکاری جوانان و مسکن باید برطرف شود.
آموزش مهارتهای زندگی از مهمترین لوازم تحقق ازدواج آسان است
این آسیبشناس اجتماعی در ادامه خاطرنشان کرد: ازدواج فقط آشنایی یک دختر و پسر نیست، آموزش مهارتهای زندگی یکی از مهمترین لوازم تحقق ازدواج آسان است. این آموزشها، نه در خانواده و نه در مدرسه و دانشگاه به جوانان داده نمیشود.
وی در پایان با بیان این که طرح ازدواح آسان تا حدود ۶ ماه دیگر برای اجرایی شدن آماده خواهد شد، اظهار کرد: مهارتهای زندگی باید از سوی وزارت علوم، صدا و سیما و حوزههای علمیه در مساجد و مکانهایی که تجمع اتفاق میافتد، آموزش داده شود.
انتهای پیام/
نظر شما