احمدحسین فلاحی؛ سخنگوی کمیسیون آموزش در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز در پاسخ به این سوال که آیا مجلس در نظر دارد که برای جبران کمبود نیرو، معلمان باسابقه غیرانتفاعی و سربازمعلمها را جذب کند یا خیر گفت: در طرح جدیدی که مجلس برای جبران کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش درنظر گرفته، جذب تمام کسانی است که به نوعی با آموزش و پرورش در ارتباط هستند.
بیشتر بخوانید
طرفداران توسعه مدارس غیرانتفاعی میخواهند دولتیها از رقابت خارج شوند / عدالت آموزشی قربانی تعارض منافع
او افزود: منتظر هستیم که طرح وارد صحن علنی شده و بعد از اینکه رای نمایندگان را جلب کرد، آزمون برگزار شود. این آزمون جدای از ماده ۲۸ است و از تمام گروههای مرتبط مانند معلمان قرآنی، طرح امین، نهضتیهای جامانده، غیرانتفاعیها، پیش دبستانیها و غیره در این طرح استفاده خواهد شد و تمام این گروهها تعیین تکلیف میشوند.
فلاحی در پاسخ به این سوال که آیا آزمون داخلی خواهد بود یا خیر، توضیح داد: کمیسیون نظری در مورد آزمون داخلی ندارد. برخی از نمایندگان مخالف آزمون داخلی بودند و در نهایت رای کلی کمیسیون مخالف برگزاری آزمون داخلی است.
سخنگوی کمیسیون آموزش و پرورش درباره برنامه مجلس برای مبارزه با تعارض منافع عنوان کرد: مقابله با تعارض منافع در قانون پیش بینی شده است و بخشی از کار هم در دولت قبلی انجام شده و اگر امروز این موضوع را جدی نگیریم زیرساختهای آموزشی آسیب خواهند دید.
او ادامه داد: طرح مقابله با تعارض منافع در آموزش و پرورش در حال آمادهسازی است و زمانی که قانون مصوب شود، ضمانت اجرایی کافی هم برای آن درنظر گرفته شده است.
فلاحی درباره موسسان مدارس غیرانتفاعی که با معلم قرارداد قانون کار میبندند اما بعد او را مجبور میکنند که بخش زیادی از حقوق را بازگرداند، بیان کرد: عدم نظارت کافی در مورد مدارس غیرانتفاعی باعث حق کشی شده است. قانون در این زمینه داریم اما اجرای آن دچار ضعف است. مجلس هم باید نظارت جدیتری بر سازمان بازرسی و دیوان محاسبات داشته باشد تا موضوع را پیگیری کنند.
انتهای پیام /
نظر شما