به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، برای این که یک مربا گوجه سبز مجلسی داشته باشید میتوانید از دستور تهیه مربا گوجه سبز درسته استفاده کنید ، کلید اصلی برای تهیه مربا گوجه سبز درسته این است که به هیچ عنوان در مراحل تهیه مربا نباید آن را هم بزنید ، گوجه سبز بافت بسیار لطیفی دارد و با کوچکترین هم زدنی شکل گرد خود را از دست خواهد داد و کاملا له خواهد شد.
بیشتر بخوانید
راههای برطرف کردن یبوست از منظر طب سنتی
مواد لازم مربای گوجه سبز خانگی
گوجه سبز ۱۰۰۰ گرم
شکر ۱۰۰۰ گرم
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
پودر هل ۱/۴ قاشق غذا خوری
آب ۲ پیمانه
گوجه سبزها را از وسط نصف کنید و به همراه ۲ پیمانه آب در قابلمه ریخته روی حرارت متوسط بجوشانید تا هسته هایشان خارج شده روی آب بیایند و بتوانید هسته ها را با کف گیر جدا کنید.
بعد از این که گوجه سبزها تغییر رنگ دارد شکر را اضافه کنید و بدون هم زدن صبر کنید که شکر حل شود و به مدت نیم ساعت دیگر به جوشاندن مربا با حرارت ملایم ادامه دهید تا قوام پیدا کند.
کف روی مربا را بگیرید و در انتها گلاب و پودر هل را اضافه کرده و بعد از ۲ قیقه شعله را خاموش کنید و بعد از خنک شدن داخل ظرف دربسته در یخچال نگهداری نمایید.
مواد لازم مربای گوجه سبز با هسته
گوجه سبز ۱ و نیم کیلو
شکر ۱ و نیم کیلو
آب ۲ و نیم پیمانه
گلاب یک قاشق غذا خوری
عرق هل یک قاشق غذا خوری
برای تهیه مربا گوجه سبز درسته دم گوجه سبزها را جدا کنید و به همراه کمی آب در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بجوشانید تا نرم شود.
بعد از ۱۵ دقیقه که رنگ گوجه سبزها تغییر کرد شکر را اضافه کنید و بدون هم زدن صبر کنید تا شکر حل شود .
حرارت را کم کنید و حدود ۳۵ دقیقه با حارت ملایم بجوشانید و اجازه دهید مربا قوام بیاید.
کف روی مربا را مرتب بگیرید .
یک قطره از شربت را داخل نعلبکی بریزید و کمی که خنک شد اگر حالت ژلی گرفت یعنی مربا آماده است.
هل و گلاب را در آخر اضافه کرده و چند جوش بزنید و شعله را خاموش کنید و بعد از خنک شدن در شیشه های در بسته بریزید و در یخچال نگهداری نمایید.
برای عطر مربا میتوانید به جای عرق هل از دانه هل ، وانیل یا پودر گل محمدی هم استفاده کنید.
برای تهیه مربا گوجه سبز بدون هسته بعد از این که گوجه سبزها که نرم شدن میتوانید با کفگیر از قابلمه خارج کنید و با دست هسته هایشان را بیرون بیاورید.
انتهای پیام /
نظر شما