به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری در همایش تخصصی مسئولان و مدیران فرهنگی نیروهای مسلح با اشاره به توان دفاعی نیروهای مسلح گفت: امروز به واسطه اقتدار و توانمندی دفاعی نیروهای مسلح، رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و عظمت خون شهدا کشور در امنیت قرار گرفته و توطئههای مکرر دشمنان نقش برآب شده است.
بیشتر بخوانید
سرلشکر باقری: کشورهای خلیج فارس مراقب شیطنت صهیونیستها باشند
سرلشکر باقری تصریح کرد: همچنین به واسطه توان بازدارندگی ایجاد شده در نیروهای مسلح دیگر نگران تهدیدات نظامی و سختافزاری دشمنان نیستیم. اگرچه در این رابطه نیروهای مسلح شبانه روز بیدارند و تمامی تحولات و جریانات منطقهای و فرامنطقهای را رصد کرده تا مورد تهدید و غافلگیری قرار نگیرند.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه امروز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران نسبت به رژیم طاغوتی گذشته در حوزه تجهیزات، نیروی انسانی، تاکتیک و عملیات رشد و توسعه چشمگیری داشته است، افزود: نیروهای مسلح ما هماکنون در حوزه تجهیزات بیش از ۸۵ درصد سامانههای دفاعی را در داخل تأمین میکنند و این یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
سرلشکر باقری افزود: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، در حوزه اندیشه، طرح و برنامه، دکترین، تفکر، راهبرد و خط مشی از مؤلفهها و شاخصهای بومی استفاده میکنند و در حقیقت، خودش برای خودش تصمیمسازی، تصمیمگیری، طراحی و اجرا میکند.
وی با اشاره به اینکه دشمنان ما از خودکفایی نیروهای مسلح و دستاوردهای فناورانه نظام مقدس جمهوری اسلامی به شدت عصبانی و ناراحتند، گفت: آمریکا و اذنابش دکترین جمهوری اسلامی را مغایر با تلاشهای یک قرن اخیر خود در منطقه میدانند، از این رو در توطئهافکنی تلاش بیوقفه دارند.
سرلشکر باقری افزود: امروز به واسطه هماهنگی که میان دولت و نیروهای مسلح ایجاد شده، کشور در مسیر رشد و توسعه اهداف خود را با سرعت بیشتری دنبال میکند.
وی با اشاره به اینکه برآوردهای مراکز اقتصادسنجی دنیا این است که اقتصاد کشور رو به رشد و توسعه است، گفت: به واقع جراحی اقتصادی که بهار امسال توسط دولت صورت گرفت، بسترساز ارتقای سطح رشد اقتصادی در کشور خواهد شد و انشاالله شاهد نتایج مطلوب آن در آینده خواهیم بود. اگرچه دشمنان با فضاسازی رسانهای به دنبال ترویج ناامیدی و سیاهنمایی در این حوزه هستند.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: جمهوری اسلامی ایران امروز کار خود را در حوزههای مختلف نظامی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی پیش میبرد و اهداف ملی و منطقهای خود را با قدرت دنبال میکند و این به مذاق آمریکا و رژیم صهیونیستی خوش نمیآید.
وی ادامه داد: دشمنان ما که در حوزه جنگ سخت راه به جایی نبردهاند، حدود یک دهه است که بر پیادهسازی مولفههای جنگ نرم روی آورده و در کنار آن با فشارهای سیاسی و تحریمهای اقتصادی و تهاجم فرهنگی یک جنگ ترکیبی را علیه ملت ایران به راه انداختهاند.
سرلشکر باقری افزود: دشمن امروز برای مقابله با ایران اسلامی تلاش شبانهروزی کرده و قرارگاه تدبیر بر میدان ایران به طور ۲۴ ساعته در حال فعالیت است تا از این طریق نیز ضربات خود را بر ملت ایران وارد کند و این خیال خامی است که فکر کنیم میشود با این دشمن که با تمام توان با ما می جنگد، به توافق رسید.
وی خاطرنشان کرد: امروز دشمنان در قالب جنگ نرم، فضای مجازی، فناوریهای نوین به طور همزمان و منسجم در حال توطئهافکنی و تهدیدسازی است که نمونههایی از آن را در حوزه فرهنگ در تضعیف پایههای دینی مردم، تلاش برای تغییر رویکرد شناختی مردم در حوزه سبک زندگی، ایجاد شکاف بین قومیتها و القای وجود فساد سیستماتیک در کشور و.... مشاهده میکنیم.
سرلشکر باقری گفت: دشمنان امروز در حوزه اقتصادی با القای ناکارآمدی اقتصادی و با گره زدن معیشت مردم به توافق هستهای به دنبال ترویج این باور غلط هستند تا مسیر اهدافشان را تسریع بخشند.
وی با اشاره به تلاش دشمن در حوزه اجتماعی، گفت: نظام سلطه با تبلیغات سوء و اغوای نسل جوان به دنبال کاهش سرمایههای اجتماعی کشور است و با توسعه یأس و ناامیدی در میان مردم بویژه جوانان این مسیر شوم را دنبال میکند.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: دشمن در حوزه سیاسی با دو قطبیسازی جامعه، تهاجم به اصل ولایت فقیه، پیوند دادن مسائل اقتصادی و معیشتی مردم به رویکرهادی سیاسی، القای ناکارآمدی سیاسی به دنبال اهداف خود در عرصه جنگ نرم است.
وی بیان کرد: امروز دشمن در بستر فضای مجازی با ترفندهای مختلف وارد عرصه شده و سعی کرده تا ذائقه ملت ایران را بشناسد و با ایجاد شبکهسازی امن برای ترویج ناامنی و اغتشاشات و ایجاد بستر ماهوارهای، ذهن جوانان کشور را تحت سلطه خود درآورد.
سرلشکر باقری افزود: امروز دشمنان ما در قالب جنگ نرم که بخشی از آن در بستر فضای مجازی شکل میگیرد؛ برای اقشار، اقوام، اصناف، احزاب و ادیان مختلف کشورمان برنامههای خاص در نظر گرفتهاند که این برنامهها از مراکز مطالعاتی و اندیشکدههای آنان بیرون میآید.
انتهای پیام/
نظر شما