به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، مناف هاشمی در پایان نشست هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هشتمین جلسه هیئت اجرایی با حضور اکثریت اعضا تشکیل شد. بیشتر بحثهای مدیریتی مطرح شد چون جلسات اول شکل گیری کمیته در دوره جدید است و سیاست گذاری، راهبردها، برنامهها و نقطه نظرات هیئت اجرایی برای مسئولان کمیته اصلیترین بحثها است.
وی افزود: امروز انتخاب روسای دو یا سه کمیسیون در دستور کار بود اما قرار شد در جلسه آینده مطرح شود چون دوستان پیشنهادات مختلفی را مطرح کرده بودند و نقطه نظرات در مورد افراد واحد نبود. کمیسیونهای اخلاق، بازاریابی و بینالمللی سه کمیسیونی بودند که در موردش صحبت شد.
هاشمی در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه تعلیق جودو در شهریور ماه سال آینده تمام میشود، آیا با این فدراسیون هم در مورد بازیهای آسیایی تشکیل جلسه میشود، تصریح کرد: بله، جلسه برگزار میکنیم. رئیس فدراسیون جودو در جلسه ستاد بازیهای آسیایی شرکت میکند و برنامه آنها را میبینیم. مرکز نظارت هم بررسیهای قبل از جلسه را با این فدراسیون انجام میدهد. در مورد بازیهای آسیایی به طور متوسط دو جلسه در هفته با فدراسیونها داریم و در هفته مباحث بیش از چهار یا پنج فدراسیون را بررسی میکنیم.
دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: قرار بود در این جلسه در مورد بازیهای آسیایی هانگژو صحبت کنیم که وقت نشد اما تاکنون سه جلسه برای بازیهای آسیایی تشکیل دادهایم و در دو جلسه 6 فدراسیون را جداگانه دعوت کردهایم که برنامههای خود را ارائه دادند. خلاصهای مطرح و به جلسات بعد موکول شد. در ادامه هم عزیزان هیئت اجرایی پیشنهاداتی را در مورد بهبود روند کار در کمیته در بحث بودجه، منابع و احیای شرکت مطرح کردند.
هاشمی در واکنش به اینکه روند رسیدگی به برنامه بازیهای آسیایی چین چگونه است، افزود: برنامه بازیهای آسیایی دقیقا در چارچوب و طبق تقویم دنبال میشود. در هیئت اجرایی گزارشی از روند بازیهای آسیایی ارائه شد. از آنجایی که بازیها یک سال به تعویق افتاد قبلا مقدمات کار انجام شده بود و ما بازنگری جدیدی با روسای فدراسیونها انجام میدهیم. بحثهای لباس، اعزام، بلیت، پشتیبانی و مسائل دهکده و سایر بحثها هم دنبال میشود و در جلسه جداگانهای در خصوص بازی های آسیایی مفصل بحث خواهد شد.
وی در مورد وضعیت نفرات و تیمهای اعزامی به بازیهای آسیایی گفت: هنوز تعداد نفرات بسته و تیمها نهایی نشده اما تیمها را به سه دسته تقیسیم کردهایم؛ آنهایی که حتما مدال میآورند اولویت اول ماست. در ادامه تیمهایی است که احتمال بالایی برای مدال دارند و در گروه سوم هم که مخصوصا زنان ما هستند حتی اگر مدال نگیرند اعزام میشوند تا برای چهار سال بعد از آنها استفاده کنیم. از طرفی سیاست برابری جنسیتی را هم دنبال میکنیم اما اینکه چه زمانی به طور کامل اجرا شود مشخص نیست. فدراسیونها هم باید در این زمینه تلاش کنند.
دبیرکل کمیته ملی المپیک در مورد تعیین تکلیف سرپرست و کادر فنی تیم فوتبال امید خاطرنشان کرد: در مورد تیم امید باید دو نکته را بگویم؛ نزدیک به 50 سال است که در حوزه امید و المپیک جایگاهی نداشتهایم. این انتظاری 50 ساله است که اگر در مدت زمان کوتاه انتظار کسب مدال از تیم امید داشته باشیم کار سختی است اما دور از انتظار هم نیست. علاوه بر این حدود 20 است که در بازیهای آسیایی هم مدالی نگرفتهایم و انتظار در این مورد هم زیاد است. قبل از جام جهانی با آقای تاج جلسهای برگزار کردیم تا سرپرست مشخص شود و در ادامه هم کادر و سایر مسائل پیگیری شود. آقای تاج به بعد از جام جهانی موکول کرد.
وی تصریح کرد: در روزهای اخیر صحبتهایی هم در این زمینه داشتهایم. آقای خسرویوفا برای سرپرست، حبیب کاشانی را پیشنهاد داد که در این مورد با تاج به توافق رسیدیم. امیدوارم در اولین فرصت حکم خود را از تاج بگیرد. در مورد کادر فنی مربی، سرمربی و سایر موضوعات قرار شد کمیتهای با محوریت فدراسیون فوتبال تشکیل شود که ما حامی این کمیته هستیم. امیدوارم در کوتاهترین زمان این اتفاق بیفتد و بتوانیم انتظار جامعه ورزش از فوتبال را برآورده کنیم.
انتهای پیام/
نظر شما