به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی صبح امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت وزیران در جمع خبرنگاران ضمن عرض تسلیت شهادت حضرت فاطمه (س)، اظهار داشت: در ماهی که گذشت، خدمات ویژهای به بازنشستگان تأمین اجتماعی و کشوری ارائه شد. انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی همه بازنشستگان با افزایش ۸۰ درصد شرح خدمات و ۱۲۰ درصد منابع ریالی هدیهای بود که دولت به این افراد داد. واریز حقوق بازنشستگان کشوری به همراه یک ماه معوق افزایش سایر سطوح از دیگر اقداماتی بود که در وزارت تعاون انجام شد.
وی عنوان کرد: حسب رصد سامانه رصد معاونت اشتغال وزارت تعاون، دستگاههای اجرایی نسبت به اجرای وظایف خود برای ایجاد اشتغال جلوتر از زمان مقرر هستند و مأموریتهای خود را اجرایی کرده اند که جای تشکر دارد.
حذف یارانه تنظیم بازار میوه شب عید
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در رابطه با آخرین تصمیمات برای تعیین دستمزد کارگران برای سال آینده، گفت: بناست در جلسه آتی شورای کار نسبت به انتخاب کمیسیون تخصصی برای بررسی شرایط و موازین قانونی اتخاذ تصمیم شود و متعاقباً اطلاعات کافی به استحضار میرسد.
مرتضوی در خصوص افرادی که هنوز یارانه دریافت نکرده اند، تصریح کرد: کسانی که یارانه خود را دریافت نکرده اند یا استحقاق دریافت دارند میتوانند به سامانه سازمان هدفمندی یارانه مراجعه کرده و اطلاعات خود را وارد کنند. ارزیابی انجام شده و نتیجه آن به متقاضی ابلاغ میشود.
وی در ادامه آخرین تصمیمات درباره اجرای کالابرگ الکترونیکی، گفت: متأسفانه در گذشته به دلیل اینکه پیش بینیهای لازم انجام نشده بود، سامانه کالابرگ الکترونیکی طراحی نشده بود. بعد از ابلاغ قانون، وزارت تعاون با همکاری بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و صمت این سامانه را طراحی کرد و این سامانه را در برخی شهرستانها به صورت آزمایشی اجرا کرد و جواب خوبی گرفتند و در سطح استان هرمزگان هم اجرا شد. در اجرای این طرح مردم مختار هستند که یارانه خود را نقدی دریافت کنند یا چند روز قبل واریز یارانه نقدی، موارد پروتئینی را از فروشگاهها دریافت کنند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره اقلامی که شامل این طرح میشوند، خاطرنشان کرد: حدود ۱۱ قلم پیش بینی شده که انتخاب این ۱۱ قلم هم اختیاری است. مثلاً فردی در این ماه میخواهد فقط برنج خریداری کند یا روغن خریداری کند و این موضوع کاملاً اختیاری است.
مرتضوی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا افزایش سن بازنشستگی در تدوین برنامه هفتم کنار گذاشته شده است، بیان کرد: هنوز برنامه هفتم تدوین نشده است و وقتی این برنامه تدوین شد، درباره این موضوع اظهارنظر خواهد شد. دو موضوع در این زمینه وجود دارد، یکی ذی نفعان و دیگری صندوقها هستند. تمام تلاش ما این است که منابع خود را به موقع برای پرداخت حقوق بازنشستگان آماده کرده و در موعد مقرر پرداخت کنیم، ولی این به آن معنا نیست که الزاماً و حتماً باید نسبت به افزایش مدت بازنشستگی اقدام شود. طرحهای مختلف بررسی میشود و آنچه به قانون تبدیل شود ضمانت اجرایی خواهد داشت.
انتهای پیام/
نظر شما