به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، ساعت ۱۱ روز شنبه ۱۳ خردادماه با وجود هشدارهای هواشناسی ۳ پاراگلایدر سوار از منطقه امامزاده هاشم به سمت چنار شرق و دریاچه تار اقدام به پرواز میکنند که در این مسیر دو خلبان، پرواز بیخطری را انجام دادند ولی یکی از پاراگلایدرسواران ناپدیدشده است.
پس از اعلام مفقودی بلافاصله عملیات جستوجو و نجات با همکاری گروههای ذیربط شروع سد اما از مکان دقیق سقوط اطلاعی در دست نیست و تا کنون جستوجوها به نتیجه نرسیده لذا امروز دستور آغاز جستوجو با بالگرد نیز صادر شده است.
تیم واکنش سریع دماوند وارد منطقه شد
سعید طاهری رئیس جمعیت هلالاحمر شهرستان دماوند در این باره اظهار داشت: با تلاش بیوقفه امدادگران و نجات گران تیم واکنش سریع جمعیت هلالاحمر دماوند برای تسریع در عملیات جستجو وارد منطقه شد.
وی افزود: با شروع حادثه سقوط پاراگلایدر سوار در ارتفاعات شهرستان دماوند از همان ابتدا به نیروهای عملیاتی هلالاحمر مستقر در پایگاه اطلاعرسانی شد و ۳ تیم امداد و نجات کوهستان به همراه سه خودرو عملیاتی و یک موتور تریل به محل اعزام شدند.
رئیس جمعیت هلالاحمر دماوند در ادامه گفت: عملیات جستوجو جمعیت هلالاحمر و گروههای کوهنوردی شهرستان دماوند از طریق زمینی در مناطق احتمالی سقوط پاراگلایدر سوار از ابتدای حادثه تا کنون ادامه دارد.
وی تصریح کرد: با توجه به وسعت و کوهستانی بودن منطقه با تلاش بیوقفه امدادگران و امکان پرواز بالگرد، جستوجو برای نجات یا پیدا کردن فرد مفقود شده همچنان ادامه دارد.
پس از ۳ روز عملیات جستوجوی زمینی، مجوز پرواز بالگرد صادر شد
مرتضی مرادی پور معاون عملیات سازمان امداد و نجات کشور در بازدید میدانی با صدور دستور پرواز بالگرد برای ادامه روند عملیات جستوجو و نجات فرد مفقود شده اظهار داشت: ۲۰ امدادگر هلالاحمر از استانهای تهران و مازندران در جستوجوی پاراگلایدر سوار مفقودشده در دماوند هستند.
وی افزود: در تماس مردمی با سامانه ندای امدادی ۱۱۲ هلالاحمر، احتمال سقوط یک فروند پاراگلایدر در منطقه مشاء دماوند گزارش شد.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات گفت: خلبان پاراگلایدر به همراه دو خلبان دیگر، ساعت ۱۱ روز شنبه با وجود هشدارهای هواشناسی از امامزاده هاشم اقدام به پرواز کرده بودند که دو خلبان، پرواز بیخطری را انجام دادند ولی یکی از پاراگلایدر سواران ناپدیدشده است.
وی ادامه داد: با توجه به عدم امکان ردیابی فرد گلایدر سوار از طریق کلانتری دماوند، ۲۰ امدادگر و نجات گر در قالب ۶ تیم امداد و نجات کوهستان و ۶ تیم کایک سوار از استانهای مازندران و تهران به محل اعلامی اعزام شدند.
مرادیپور تصریح کرد: تیمهای امدادی، مناطق دریاچه تار تا تیزاب، مرز مازندران و دریاچه تار، گروبار، فیل زنی، مازگن غربی، تیز آب مورد بررسی قرار دادند اما فرد مفقودی پیدا نشد.
وی تأکید کرد: به دلیل نامساعد بودن هوا و سپس تاریکی و همچنین مشخص نبودن محل دقیق فرد مفقودی، امکان پرواز بالگرد نبوده است، با پرواز بالگرد جستوجوی این فرد از طریق تیمهای امدادی و از طریق بالگرد ادامه مییابد.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات در پایان خاطرنشان کرد: عملیات جستجوی هوایی با بالگرد آغاز شده و تازمان یافتن فرد مفقود شده عملیات جستجو از طریق زمین و هوا ادامه دارد.
انتهای پیام/
نظر شما