به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، سیدهادی طباطبایی درباره انتخاب سرمربی استقلال توسط کمیته فنی این باشگاه، اظهار داشت: کسانی که در کمیته فنی تیم فوتبال استقلال حضور دارند، در گذشته بازیکنان بزرگی بودند و اسم و رسم بزرگی دارند. آنها تجربه خوبی در فوتبال ایران دارند و اشتباه و درست هر کاری را میدانند. هنوز مشخص نیست، مدیریت باشگاه چه سیاستی دارد و چه اتفاقی قرار است رخ بدهد. در گذشته یک سری تصمیمات گرفته شد، اما چیز دیگری به اجرا درآمد. با این حال امیدوارم هر اتفاقی که میافتد به نفع استقلال باشد، چون هواداران مظلوم واقع شدند.
دلیل توافق نکردن ربیعی با استقلال چه بود؟
وی در پاسخ به این سوال که آیا توصیهای برای مدیران باشگاه استقلال دارد، عنوان کرد: توصیهای ندارم، چون فایدهای ندارد. کسانی در رأس باشگاه تصمیم میگیرند که خیلی با فوتبال آشنا نیستند. تخصص در فوتبال خیلی تعیینکننده است و نباید از افراد غیرمتخصص در کارهای تخصصی استفاده کرد. در مورد خصوصیسازی باشگاههای استقلال و پرسپولیس در جایی گفتم که خصوصیسازی این دو باشگاه، مثل کارخانجات نیست که میخواهید دستگاه یا ماشین آلات را بفروشید. در کارخانه مواد اولیه دارید و در نهایت محصول تحویل میگیرید، در صورتی که فوتبال با نیروی انسانی در زمین و سکوهای ورزشگاهها سرکار خواهید داشت.
پیشکسوت فوتبال در مورد اینکه هیچ ثبات و کیفیتی در باشگاه استقلال وجود ندارد، گفت: در سالهای اخیر استقلال مُسکن وار اداره شده است و در هر مقطعی مدیری، کادرفنی یا مربی آمده است، هیچ ثباتی را ندیدیم. خیلیها میگویند مدیریت باشگاه باید دارای ثبات باشد، البته من مفهوم این ثبات را متوجه نمیشوم. ثبات در کیفیت است و مدیرانی نداشتیم که با ثبات باشند و مدیرانی باکیفیت هم نداشتیم. بر همین اساس تصمیماتی که برای استقلال گرفته شده، اصلاً به باشگاه استقلال کمک نکرده است.
طباطبایی تصریح کرد: استقلال در این چند سال چرخه معیوبی داشته و همیشه طرفداران نگران هستند. چون آدمهای در راس باشگاه، نتوانستند درست تصمیم بگیرند، آنها از فوتبال دور بودند و شناختی از آن ندارند. زمانی مدیری تصمیمات خلقالساعه میگیرد شاید در مقطع زمانی مشکلات حل شود، اما در آینده نزدیک باشگاه دچار بحرانهای بیشتری خواهد شد. برای من خیلی عجیب است که اداره یک باشگاه اینقدر سخت است؟
استقلال فلسفه کاری درستی در انتخاب مدیریت باشگاه و کادرفنی ندارد
وی ادامه داد: در این سالها چیزی که من از باشگاه استقلال متوجه شدم این بود که برای تصمیماتی که چه در شروع و چه پایان همکاری گرفته میشود، هیچ برنامهای وجود ندارد. اگر یک اتفاقی در میانه راه افتاد، آیا باشگاه یک پلن B برای حل مشکل دارد تا انتخاب بهتری داشته باشد؟ اصلاً این انتخاب بر چه اساس و معیاری اتفاق میافتد. آیا یک مربی خارجی را بیاوریم، موفق خواهد شد؟ یا بر عکس یک مربی ایرانی در استقلال موفق میشود؟ در همین سالها هیچ تضمینی وجود نداشته مربی خارجی بتواند تیم را قهرمان کند و هیچ مربی ایرانی هم نمیتواند چینین تضمینی بدهد. اصلاً با چه آنالیزی مربی انتخاب میکنیم و چه استرتژی پشت این انتخاب ها وجود دارد؟
طباطبایی در پایان خاطرنشان کرد: بعید میدانم باشگاه استقلال فلسفه کاری درستی در انتخاب مدیریت باشگاه و کادر فنی تیم فوتبالش داشته باشد. فقط انتخاب صورت میگیرد تا یک جای خالی پر شود. در معرفی مربی تیم فوتبال استقلال صرفاً یک انتخاب انجام میشود، مربی یک روزمهای دارد، آیا این مربی با شخصیت، نوع فرهنگ و سبک کاری به فوتبال ما میخورد؟ مدیران در راس باشگاه، اصلاً به این مسائل توجه نمیکنند و فقط میگویند این مربی اسم بزرگی دارد، او را بیاوریم موفق شود یا نشود مهم نیست.
منبع:میزان
انتهای پیام/
نظر شما