به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، علی خطیبی در نشستی که امروز با حضور معاونان سازمان ملی مسکن و شهر سازی و مدیران طرحهای عمرانی دانشگاهها در سالن جهاد علمی ساختمام وزارت علوم، برگزار شد، گفت: اراده جدی وزارت علوم و وزارت راه و شهرسازی، عملیاتی کردن توافق ساخت مسکن برای دانشگاهیان است.
بیشتر بخوانید:
تخلف وزارت بهداشت در ایجاد محدودیت برای دانشآموختگان خارج
وی تأکید کرد: زیرساخت ایجاد مسکن برای دانشگاهیان هیچ وقت به اندازه اکنون فراهم نبوده است که هم زمین، هم اعتبار مالی و تسهیلات بانکی و ضوابط قانونی مشخص و آسان برای متقاضیان مسکن پیشبینی شده باشد. از این رو توصیه اکید ما به روسا و مدیران دانشگاهی این است که از این فرصت به خوبی استفاده کنند.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم با اشاره به فراهم بودن شرایط لازم برای احداث مسکن کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاهها گفت: نخستین دانشگاههایی که این طرح را عملیاتی کنند مورد تشویق مالی قرار می گیرند.
مسکن دانشگاهیان الگو خواهد بود
خطیبی اظهار کرد: دانشگاهها این ظرفیت را دارند تا با اتکا به تواناییهای علمی خود در رشتههای معماری، شهرسازی، عمران و مهندسی، مسکن سازگار با معماری اسلامی ایرانی و شرایط بومی هر استان احداث کنند که الگوی موفق مسکن برای سایرین باشد.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم گفت: توافق نامه وزارتین مسکن و علوم برای احداث ۲۰۰ هزار خوابگاه برای دانشجویان متاهل وارد مرحله اجرایی شده و در تعدادی از دانشگاهها عملیات احداث در حال انجام است.
وی گفت: برای ساخت خوابگاه دانشجویان متاهلین، تسهیلات بانکی پیشبینی شده تا رؤسای دانشگاهها از این تسهیلات استفاده کنند و بازپرداخت آن به راحتی از محل شهریه خوابگاهها، درآمدهای اختصاصی و کمکهای وزارت علوم قابل پرداخت است.
حمایت وزیر راه و شهرسازی از تولید مسکن برای دانشگاهیان
تقی رضایی، معاون املاک و حقوقی سازمان ملی زمین و مسکن نیز در این نشست گفت: وزیر راه و شهرسازی با جدیت از ساخت مسکن دانشگاهیان حمایت کرده اند و ما با وزارت علوم برای پیشرفت این اقدام، جلسات هفتگی داریم.
وی با اشاره به اینکه توافقنامه وزارت علوم و راه و شهرسازی به ادارات استانی ابلاغ شده است، گفت: دانشگاهها در اسرع وقت زمینهای مورد نظر خود را برای احداث مسکن دانشگاهیان ، به ادارات استانی وزارت مسکن معرفی کنند.
رضایی با اشاره به اینکه انجام فرآیند پیشبینی شده در قانون نهضت ملی مسکن و تصویب طرح در شورای عالی شهرسازی، حدود ۶ ماه زمان لازم دارد، گفت: دانشگاهها برای اجرای توافق تسریع کنند.
وی افزود: سازمان ملی زمین و مسکن، برای اجرای نهضت ملی مسکن با دستگاههای اجرایی بزرگی مثل وزارت جهاد کشاورزی (۱۰۰هزار هکتار) تواق نامه همکاری دارد و وزارت علوم و دانشگاهها می توانند به این تجربه موفق اتکا کرده و با استفاده از توان علمی دانشگاهها به بهترین وجه از فرصت قانونی برای خانهدار کردن کارکنان و اساتید استفاده کنند.
انتهای پیام/
نظر شما