مجتبی حمیدیان: شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد اکوسیستم فناوری در مجموعه های صنعتی رشد می‌کنند

مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در نشستی تخصصی که با حضور معاون رئیس جمهور و وزیر صمت برگزار شد گفت: راه ورود شرکت های دانش بنیان به مجموعه های بزرگ صنعتی، ایجاد اکوسیستم فناوری در این مجموعه هاست.

 مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی در نشست تخصصی نخستین "رویداد نظاره قانون جهش تولید دانش‌بنیان" که به ابتکار مرکز نوآوری قوه مقننه و با حضور روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون فناوری ریاست جمهوری، عباس علی آبادی، وزیر صمت و تعدادی از نمایندگان مجلس برگزار شد با بیان این مطلب اظهار کرد: تا زمانی که اکوسیستم فناوری در شرکت های بزرگ ایجاد نشود، شرکت‌های دانش بنیان نمی توانند وارد مجموعه های بزرگ صنعتی شوند.

بیشتر بخوانید:

مجتبی حمیدیان خبر داد؛ بهره‌برداری از بوستان هشت بهشت تا پایان سال/ تونل نور و آب در پارک آهنشهر اجرا می شود

وی در این نشست که با هدف ارزیابی موانع قانون جدید جهش دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی شرکت های بزرگ در توسعه این زیست بوم برگزار شد، گفت: شرکت سنگ آهن مرکزی ایران پردیس فناوری را با تمام عناصر لازم آن از جمله مرکز نوآوری، مرکز کارآفرینی، صندوق CVC و ارتقای حوزه تحقیق و توسعه ایجاد کرده است.

حمیدیان اضافه کرد: به رغم تمامی چالش‌های موجود، شرکت سنگ آهن مرکزی نسبت به حضور نماینده دانش بنیان در مجموعه بازرگانی خود، حضور ۴۰ شرکت دانش‌بنیان در وندور لیست شرکت و فعال بودن ۱۳ طرح از بند ب قانون دانش بنیان با مبالغ بالای ۲۰۰ میلیارد ریال اقدام کرده است.

وی ضمن برشمردن اقدامات انجام شده در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان توسط شرکت سنگ آهن مرکزی از تصویب قانون جدید جهش دانش‌بنیان تشکر کرد و افزود: اظهار نظرهای واحد و ثبات بخش دولت و مجلس در پیشبرد اهداف این قانون بسیار موثر است.

حمیدیان انجام پروژه های ملی از جمله هوشمندسازی معادن و معدن کاری زیرزمینی را با اجرای این قانون و حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی میسر دانست و گفت: امیدواریم این قانون موجب اتفاقات تاثیرگذار در حوزه اقتصاد و صنعت کشور شود.در ادامه این نشست اسفندیار اختیاری نماینده مجلس شورای اسلامی، عباس علی آبادی، وزیر صمت، رضا اسدی فر ، معاون توسعه شرکت‌های دانش بنیان سخنرانی کردند.در پایان نیز تعدادی از مدیران دانش بنیان به بیان دیدگاهها و موضوعات خود پرداختند.

گفتنی است؛ قانون جهش تولید دانش‌بنیان یکی از اولین قوانینی بود که در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی در دستور کار قرار گرفت و به تصویب رسید و حدود یک سال از ابلاغ این قانون می‌گذرد.

در راستای نقش نظارتی مجلس اسلامی و گزارش دهی نهادهای مختلف در اجرای قانون، نخستین رویداد نظارتی قانون جهش دانش بنیاد به همت مجلس شورای اسلامی، مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، برگزار شد.

کد خبر: 1199442

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =