به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، ابوالفضل باقری فرد در در اولین نشست مراقبین سلامت و مشاورین مدارس همه باهم برای سلامت مدرسه با بیان این مطلب که دانش آموزان سرمایههای فعلی و آینده کشور هستند، عنوان کرد: طبق فرمایش امام ( ره )دو ویژگی شادابی و تحرک، پاکی و معصومیت فقط در دانش آموزان وجود دارد ؛ هر اقدامی که در حوزه دانش آموزی و مدرسه انجام شود، سرمایه گذاری است و در آینده ، کشور از آن منتفع خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
چگونه از سلامت روان خود در محیط دانشگاه مراقبت کنیم؟
وی گفت : پیشگیری به معنای واقعی باید از مدارس آغاز و سلامت در مدارس کنترل شود که این موضوع در سلامت کل جامعه تاثیرگذار است؛ در واقع اخلاق و علم و سلامت باید ابتدا در مدرسه پیگیری شود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به همکاری آموزش و پرورش برای ارتقاء سلامت در مدارس، بیان کرد: ۱۳ هزار نفر مشاور سلامت و ۶ هزار نفر مراقب سلامت ، وظیفه کنترل سلامت در مدارس را بر عهده دارند و برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت برای این افراد در قالب آموزش مداوم و به منظور توانمند سازی آنان برگزار خواهد شد .
وی افزود: در گذشته مراقبین سلامت با مدرکهای مختلف مشغول به کار بودند ولی از سال گذشته با همکاری دبیرخانه شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، رشته مراقب سلامت در مقطع کارشناسی تعریف شد،که در سال ۱۴۰۱، ۳۱۰ نفر در چهارده دانشگاه با بورسیه اموزش و پرورش در این رشته شغول به تحصیل شدند و در سال جاری هم تعداد ۴۰۰ نفر در ۱۵ دانشگاه در این رشته ادامه تحصیل می دهند و هر سال به این تعداد افزوده خواهد شد تا آنها بتوانند به عنوان مراقب سلامت در مدارس خدمت کنند .
باقری فرد اظهار کرد: ایجاد رشته مراقب سلامت و تربیت ۷۱۰ دانشجو برای ارائه ی خدمت و برگزاری دوره آموزش مداوم برای ۱۹ هزار نفر از مراقبین و مشاورین سلامت در کشور از اقدامات ماندگار وزارت بهداشت برای تحقق شعار همه باهم برای سلامت مدرسه است.
وی تصریح کرد: احیای دبیرستانهای بهیاری در مناطق محروم و پیگیری بحث سالمندیاری از دیگر برنامههای وزارت بهداشت با همکاری وزارت آموزش و پرورش است که در ارتقای سلامت جامعه موثر است.
باقری فرد بر پیگیری بحث گفتار درمانی و شنوایی سنجی در مدارس تاکید کرد و افزود: افرادی باید تربیت شوند که بتوانند به دانش آموزان در حوزه ارتقای سلامت کمک کنند.
انتهای پیام/
نظر شما