موفقیت «طرح پویش» را در رشته‌های هنر و علوم انسانی دنبال می‌کنیم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در یکصد و نود و نهمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان از برنامه‌ریزی این دانشگاه برای توسعه «طرح پویش» به رشته‌های هنر و علوم انسانی خبر داد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اصفهان، یکصد و نود و نهمین جلسه «شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان» با حضور محمدهادی همایون معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، ابراهیم رحیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد چهارمحال و بختیاری و دیگر شرکت‌کنندگان برگزار شد.

جمعیت ۶۰ درصدی دانشجویان علوم انسانی

نجفی در این جلسه با ارائه گزارشی از وضعیت رشته‌های علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان عنوان کرد: در حال حاضر، دانشجویان علوم انسانی به میزان حدوداً ۶۰ درصد بیش‌ترین آمار دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در استان اصفهان را تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به تمرکز دانشجویان بر روی ۵ إلی ۶ رشته علوم انسانی مانند روان‌شناسی، حقوق و حسابداری افزود: در بقیه رشته‌ها مخاطب کم‌تری وجود دارد و از این لحاظ احساس به تحول در رشته‌های علوم انسانی بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

تجربه موفق در مطالعات میان‌رشته‌ای

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با تشریح دستاوردهای این دانشگاه در زمینه مطالعات میان رشته‌ای و اقبال پژوهشگران به این حوزه تصریح کرد: یکی از تجارب موفق دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در زمینه مطالعات میان‌رشته‌ای، آغاز به کار مرکز تحقیقات نهج‌البلاغه از پاییز ۱۴۰۲ با تشکیل کارگروه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی، حقوقی و مدنی، و تربیت و روان‌شناسی بوده است که تجربه موفق این مرکز، می‌تواند در سایر حوزه‌های علوم انسانی نیز کارآمد باشد.

موفقیت «طرح پویش» را در رشته‌های هنر و علوم انسانی دنبال می‌کنیم

نجفی با اشاره به ظرفیت ۱۵۰۰ عضو هیأت علمی پیوسته و ۴۰۰ عضو هیأت علمی وابسته در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: علاوه بر رشته‌های نو و مطالعات میان-رشته‌ای، اصفهان در زمینه رشته‌های هنری نیز پتانسیل بسیار خوبی دارد که برخاسته از جایگاه تاریخی و تمدنی این استان است. با توجه به این ظرفیت علمی، در صورت تعریف رشته‌ها و سرفصل‌های آموزشی جدید و میان‌رشته‌ای، با سرعت می‌توانیم نتایج لازم را کسب کنیم.

به‌کارگیری طرح پویش در هنر و علوم انسانی

وی در پایان با تأکید بر عدم تطابق بعضی سرفصل‌ها و رشته‌های قدیمی با نیازهای جامعه گفت: در صورتی که دانشگاه نگاه روزآمد نداشته باشد، دانشجو هم احساس می‌کند که از دستاوردی در رشته تحصیلی خود نداشته است و مطالب به‌روز نیست. ما با استفاده از ظرفیت «طرح پویش» توانسته‌ایم در رشته‌های فنی و مهندسی و علوم پایه به موفقیت‌های خوبی برای توجه به «مهارت‌آموزی دانشجویان» داشته باشیم؛ به دنبال این هستیم که این تحول را در رشته‌های علوم انسانی و هنر نیز پیاده‌سازی کنیم.

خبرنگار: مهرزاد سلیمی

انتهای پیام/

کد خبر: 1216672

برچسب‌ها

وب گردی

وب گردی

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =