چطور باقالی پلوی هیئتی بپزیم؟

خرجی دادن در ماه محرم جزو کارهایی است که همه افراد آرزو دارند تا بتوانند توانایی انجانش را داشته باشند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ پخت غذابرای عزاداران حسینی قلق های خاص خودش را دارد . با مطالعه طرز تهیه این غذاها می توانید غذایی خوش طعم و خش عطر و بو برای عزاداران امام حسین(ع)‌تهیه کنید.

طرز تهیه باقالی‌پلو

تعداد نفرات: ۱۰۰نفر

مدت آماده‌سازی‌: ۳ساعت

زمان پخت: ۳ساعت

مواد لازم:

برنج: ۱۵کیلوگرم

شوید: ۵پیمانه

باقالی بدون پوست: ۵کیلوگرم(۱۰کیلو باقالی با پوست)

نمک: حدودا ۳پیمانه

روغن: ۵ونیم پیمانه(یک‌لیتر+ یک‌پیمانه)

دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. برنج را نسبت به نوع آن بین ۳۰دقیقه تا ۳ساعت با آب ولرم و مقداری نمک خیس کنید.

۲. باقالی را به‌همراه ۲پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

۳. ۱۵ تا۲۰دقیقه اجازه دهید باقالی‌ها بجوشند، سپس آنها را آبکشی کنید و کنار بگذارید.

۴. پس از اینکه برنج به خوبی خیس خورد، به همراه مقداری آب داخل دیگ بریزید و در ادامه یک قاشق غذاخوری نمک و یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن بیافزایید.

۵. باقالی نیم‌پزشده را به دیگ برنج و آب‌جوش اضافه کنید و اجازه دهید ۷ تا ۱۰دقیقه بپزند. سپس سپس آبکشی کنید.

۶. برای ته‌دیگ باقالی‌پلو از سیب‌زمینی اسلایس‌شده یا نان لواش استفاده کنید. سپس روی ته‌دیگ را با مخلوط باقالی و برنج به‌طور کامل بپوشانید. در ادامه لایه به لایه برنج، شوید و دارچین بریزید و در نهایت کره را روی برنج پخش کنید. سپس بگذارید دم بکشد.

نکته:

باقالی‌پلو را می‌توان با مخلوط گوشت چرخ‌کرده و تفت‌داده‌شده، پیاز خلالی سرخ‌کرده و رب و زردچوبه آماده کرد.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1236533

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =