به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ پخت غذابرای عزاداران حسینی قلق های خاص خودش را دارد . با مطالعه طرز تهیه این غذاها می توانید غذایی خوش طعم و خش عطر و بو برای عزاداران امام حسین(ع)تهیه کنید.
طرز تهیه باقالیپلو
تعداد نفرات: ۱۰۰نفر
مدت آمادهسازی: ۳ساعت
زمان پخت: ۳ساعت
مواد لازم:
برنج: ۱۵کیلوگرم
شوید: ۵پیمانه
باقالی بدون پوست: ۵کیلوگرم(۱۰کیلو باقالی با پوست)
نمک: حدودا ۳پیمانه
روغن: ۵ونیم پیمانه(یکلیتر+ یکپیمانه)
دارچین: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. برنج را نسبت به نوع آن بین ۳۰دقیقه تا ۳ساعت با آب ولرم و مقداری نمک خیس کنید.
۲. باقالی را بههمراه ۲پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
۳. ۱۵ تا۲۰دقیقه اجازه دهید باقالیها بجوشند، سپس آنها را آبکشی کنید و کنار بگذارید.
۴. پس از اینکه برنج به خوبی خیس خورد، به همراه مقداری آب داخل دیگ بریزید و در ادامه یک قاشق غذاخوری نمک و یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن بیافزایید.
۵. باقالی نیمپزشده را به دیگ برنج و آبجوش اضافه کنید و اجازه دهید ۷ تا ۱۰دقیقه بپزند. سپس سپس آبکشی کنید.
۶. برای تهدیگ باقالیپلو از سیبزمینی اسلایسشده یا نان لواش استفاده کنید. سپس روی تهدیگ را با مخلوط باقالی و برنج بهطور کامل بپوشانید. در ادامه لایه به لایه برنج، شوید و دارچین بریزید و در نهایت کره را روی برنج پخش کنید. سپس بگذارید دم بکشد.
نکته:
باقالیپلو را میتوان با مخلوط گوشت چرخکرده و تفتدادهشده، پیاز خلالی سرخکرده و رب و زردچوبه آماده کرد.
منبع: همشهری آنلاین
انتهای پیام/
نظر شما