به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، جمیله موسوی مدیر گروه رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با ایسکانیوز گفت: رشته حقوق یکی از محبوبترین رشتههای گروه انسانی است که اکثر داوطلبان گروه انسانی به دنبال ادامه تحصیل در این رشته هستند این رشته با توجه به ماهیتی که دارد دارای یک جایگاه اجتماعی مناسب در جامعه است و دلیل این موضوع میتواند وجود ابعاد مختلف حقوق در زندگی فردی و اجتماعی باشد. هدف اصلی از ایجاد این رشته پرورش متخصصانی مجرب و کارآمد است که بتوانند در زمینههایی از جمله قضاوت وکالت کارشناسی حقوق سردفتری اسناد رسمی به فعالیت بپردازند
وی افزود: رابطه میان دانشکده حقوق با نیروهای حقوقی متخصص در امر قضاوت و وکالت است که این واحد دانشگاهی به منظور تحکیم تعامل میان دانشگاه و دستگاه قضا برای تدریس دروس حقوقی از ظرفیتهای این دستگاه، قضاوت و مدیران برجسته حقوق بهرهمند جسته است.
موسوی گفت: با توجه به اینکه هدف نهایی رشته حقوق حمایت از قانون و رعایت حق مظلومین، سعی در برقراری و حفظ عدالت در جامعه را دارد، دانشگاه به عنوان مرجع آموزش فنون این علم باید دست به تربیت علمی افرادی بزند که بتوانند با قدرت استدلال و استنباط، جسارت و از همه مهمتر فن بیان خوب در مسیر احقاق حق مظلومین که رسالت اصلی رشته حقوق است گام بردارند در این میان یکی از مهمترین راهکارهای ارتقاء این مهارتها برگزاری جلسات کارگاهی آموزشی در مراجع قضایی و ارتباط مستمر تنگاتنگ دانشگاه و سیستم قضایی به عنوان عالیترین مرکز دادخواهی است.
وی ادامه داد: این کارگاه ها که در ۵ بخش برگزار میشود و دانشجویان با موضوعاتی همچون در بخش اول تجهیزات نهاد دادسرا وظایف دادستان و مقامات دادسرا، بخش دوم تشریح پروندههای ویژه جنایت بر نفس با روند رسیدگی به جرم قتل نفس، بخش سوم با وظایف حوزه معاونت ارجاع بخش چهارم وظایف حوزه سرپرستی و یابت و در بخش پنجم با بازدید حضوری از شعبات دادیاری و بازپرسی از نزدیک با روند رسیدگی جرم آشنا میشوند.
موسوی با بیان اینکه پذیرش دانشجوی کارشناسی حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد بدون ظرفیت میباشد و سقفی برای ثبت نام وجود ندارد اظهار کرد: در نیم سال اول سال ۱۴۰۲-۱۴۰۳ نزدیک ۱۸۰ نفر به این رشته ورود پیدا کردند همچنین پذیرش در این رشته بدون کنکور انجام میگیرد.
مدیر گروه رشته حقوق بیان کرد: وکالت، قضاوت، سردفتری اسناد رسمی، سردفتری ازدواج و طلاق، کارشناس رسمی دادگستری و... از جمله شغلهایی هستند که دانشجویان فارغ التحصیل میتوانند برای ورود به این بازار کارها برنامه ریزی و از الان رزومه و فعالیت های مرتبط با این شغل ها را انجام دهند تا با سواد و آگاهی بیشتر وارد این شغل ها شوند.
موسوی در ادامه از اقدامات دانشگاه در جهت ایجاد رزومه برای دانشجویان گفت: در راستای برگزاری کارگاه های علمی حقوقی به دانشجویانی که تا پایان کارگاه حضور پیدا میکنند گواهینامه معتبر دادی می شود که می توانند به عنوان رزومه برای مشاغل مرتبط با کارگاه استفاده کنند.
وی در پایان بیان کرد: معرفی دانشجویان به دفاتر وکالت و سردفتری جهت کارآموزی و اشتغال ازجمله اقداماتی و برنامههایی هست که جهت اشتغال فارغ التحصیلهای این رشته در دستور کار داریم.
خبرنگار: فواد چاهی
انتهای خبر/
نظر شما