به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ مواد مغذی موجود در سفیده و زرده تخممرغ بسیار متفاوت است، اما به یک اندازه اهمیت دارد. سفیده تخممرغ حاوی مقدار زیادی پروتئین و ویتامین B2 است، در حالی که زرده تخممرغ دارای ویتامینها و مواد معدنی مختلف است که برای بدن بسیار ضروری است. مواد معدنی و ویتامینهای موجود در زرده تخممرغ شامل ویتامین A، ویتامین E، ویتامین K و امگا۳ میشود که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند. علاوه بر این، زرده تخممرغ حاوی پتاسیم، سدیم، روی، منیزیم، فسفر و آهن است.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / یک صبحانه فوری و مقوی با تخم مرغ آبپز برای دانش آموزان
مصرف یک تخممرغ کامل در روز میزان پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی متعادلی را برای بدن فراهم میکند. زرده تخممرغ سرشار از سلنیوم است که به بهبود سلامت مو و ناخن کمک میکند و باعث تقویت سیستم ایمنی میشود. علائم کمبود سلنیوم در بدن شامل سردرد، حالت تهوع، استفراغ، بیحالی، تشنج و گاهی اوقات کما میشود.
یک تخممرغ بزرگ دارای ۵۵ کالری، ۲.۵ گرم پروتئین، ۴.۵ گرم چربی و ۰.۶۱ گرم کربوهیدرات است.
انتهای پیام/
نظر شما