به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، غلامرضا کاظمی درباره این جشنواره اظهار کرد: جای بسی خرسندی است که دبیرخانه چهارمین جشنواره ملی آواها و نواهای نبوی در خراسان شمالی فعال شده و بصورت پویا و کوشا برنامهها و ماموریتهای خود را به شایستگی انجام میدهد.
وی با بیان اینکه این دبیرخانه به صورت دائم فعال است افزود: چهار سال گذشته که فقط ده استان جشنوارههای امامت و مهدویت را برگزار کردند، خراسان شمالی یکی از آن ده استان بود که پرقدرت جشنواره را تا به امروز پیش برده است.
کاظمی ادامه داد: سال اول تنها پانزده اثر، سال دوم صد و بیست اثر و سال سوم هزار و صد و هفتاد اثر به دبیرخانه ارسال شد که این آثار بصورت گروهی و فردی ارائه شده بودند.
به گفته رئیس دانشگاههای آزاد اسلامی خراسان شمالی،در سومین جشنواره به کمک ابتکار وب اپلیکیشن داوری، از داوری و دانش داوران خارج استان بهره گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: برای سال چهارم با توجه به پیشنهاد ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر طهرانچی، بخش ویژه ادعیهخوانی زیارت جامعه کبیره نیز به پوستر افزوده شد.
کاظمی در ادامه گفت: تاکنون چندین جلسه با اعضای کمیته استانی، دبیران کانونهای فرهنگی، تشکل دانشجویی و کلیه افراد صاحب ایده در اتاق فکر برای هرچه باشکوه برگزار شدن جشنواره ترتیب داده شده است.
رئیس دانشگاههای آزاد اسلامی خراسان شمالی اضافه کرد: بنر جشنواره در سطح شهر نصب شده و تیزر جشنواره در شبکههای مجازی منتشر شده است، امیدواریم که بتوانیم نسبت به سال گذشته آثار فاخر بیشتری دریافت کنیم.
به گزارش سایت امامت و مهدویت، اختتامیه چهارمین جشنواره ملی آواها و نواهای نبوی، یازدهم بهمن ۱۴۰۳ در محل سالن فرهیختگان دانشگاه ازاد اسلامی واحد بجنورد خواهد بود.
انتهای پیام/
نظر شما