به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، حجت الاسلام و المسلمین احمد اسلامی مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در رابطه با شخصیت حضرت علی (ع) و پیوند آن با جشنواره شعر علوی گفت: به اعتراف دوست و دشمن، شخصیت حضرت علی (ع) در آفرینش، کم نظیر و بلکه بی نظیر است. هر کس به حریم عظمت آن حضرت وارد شد مبهوت عظمت او گردیده و جذب شخصیت او شده و خود را به ایشان منسوب کرده و بر این انتساب افتخار نموده است از عارفان و شاعران گرفته تا عدالت ورزان، سیاستمداران، سخنوران، پهلوانان و...
وی ادامه داد: انسان ها در یک نگاه کلی زمانی سه دسته اند: دسته اول فروزمانی؛ دسته دوم هم زمانی؛ دسته سوم فرا زمانی.انسان های فروزمانی در قاموس زمان نمی گنجند، انسان های هم زمانی فقط در تراز زمان، تاریخ مصرف دارند. انسان های فرازمانی هرگز درزمان هضم نمی شوند بلکه در فراسوی زمان می درخشند و حضرت علی (ع) در تارک فراسوی زمان با پیوند کامل به حقیقت و ابدیت هستی برای همیشه می درخشد.
حجت الاسلام و المسلمین اسلامی افزود: مایه شگفتی است که دشمنان در طول تاریخ بسی کوشیدند تا نام و نشان آن حضرت فراموش شود و دوستان ناآگاه آن حضرت را بد معرفی کردند وای بسا دوستان آگاه به مصالح متعدد شخصیت آن حضرت را مخفی نگاه داشتند اما آن وجود نورانی آنچنان بر تارک انسانیت می درخشد که احدی به همتایی او نمی رسد، آری چه احادیث جعلی علیه او ساختند، چه تلاش ها که سخنان پیامبر اکرم(ص) درباره او مغفول گردد. چه تبلیغات منفی و شایعات علیه آن حضرت شد و بالاخره کمتر کسی همچون آن حضرت آماج تیرهای دشمنان کینه توز شد اما هرگز این تند بادها از عظمت او نکاست و فریاد آزاد اندیشان تاریخ بلند است که ای کاش در هر عصری چون آن حضرت زاده می شد.
مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی مازندران اظهار داشت: حضرت علی (ع) معیار و ترازهمه خوبی ها و زیبایی ها ست؛ زیبا ترین تولد، زیباترین علم، زیباترین عبادت، زیباترین عدالت، زیباترین اخلاص و ...بالاخره آن حضرت به تمام معنا مصداق کامل انسانیت و بهترین معیار در ارائه الگو برای زندگی بشریت در هر عصر و نسلی است.
وی تصریح کرد: آن حضرت، جامع صفات متضاد است در حالی که پهلوان ترین است زاهد ترین است و در حالی که شجاع ترین است متواضع ترین هم است و...اگر کسی بخواهد بداند، در مسیر حقیقت بداند در چه ترازی ایستاده است باید خود را در مدار و تراز حضرت علی (ع) بسنجد که پیامبر اکرم (ص) فرمود"اگر همه در یک طرف و علی (ع) در طرف دیگر باشد به طرف علی(ع) بروید زیرا علی با حق و حق با علی است".
وی گفت: شخصیت حضرت علی (ع) در ظرفیت دنیا همانند کسی است که به او گفته شود هنر جهان پهلوانی خود را یک فضای یک متری به نمایش بگذارد که قطعا باید گفت آن فضا ی کوچک ظرفیت نمایش آن جهان پهلوان را ندارد و این عیب و مشکل آن مکان است نه جهان پهلوان. به همین گونه است در معرفی عظمت و شخصیت حضرت علی (ع) که ظرفیت دنیا کوچکتر از آن است که بتواند عظمت آن حضرت را به نمایش بگذارد و این عیب از ظرفیت دنیاست نه هنر نمایی عظمت حضرت علی (ع).
وی یادآور شد: بدون شک باید اعتراف کرد که هر کسی از علی(ع) سخن می گوید و او را معرفی می کند تنها از دانسته های ناچیز و شناخت اندک خویش از علی (ع) می گوید و گرنه به افق عظمت علی(ع) هیچ سیمرغ بلند پروازی نرسد مگر اینکه اعتراف به عجز خویش نماید.
وی برگزاری جشنواره شعر علوی را بستری مناسب جهت شناخت و نشر ابعاد زندگانی و شخصیت حضرت علی(ع) با زبان و هنر قدرتمند شعر دانست و گفت: این جشنواره هم منجر به شناخت شخصیت آن حضرت گردیده و هم باعث ارائه الگوی شایسته برای زندگانی بشریت در این عصر وانفسا می شود.
گفتنی است؛ چهارمین جشنواره علمی، فرهنگی وهنری امامت و مهدویت به میزبانی ۶۲ واحد استانی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور، از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان برگزار می شود علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره به نشانی emamat.iau.ir/fa مراجعه کنند.
انتهای پیام/
نظر شما