به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا با اعلام آخرین آمار از تلفات تصادفات ششماهه نخست سال جاری(۱۴۰۳)، اظهار کرد: با وجود کاهش ۶۱۸ نفری تلفات نسبت به مدت مشابه سال گذشته، متأسفانه همچنان دههزار و ۹۷ نفر در این مدت در اثر تصادفات جادهای و درونشهری جان باختهاند.
بیشتر بخوانید:
جانباختن ۲ ماما در واژگونی خودرو بیمارستان رامهرمز
رئیس پلیس راهور فراجا در ادامه گفت: این کاهش تلفات نتیجه اقدامات موثر پلیس راهور و ارتقای سطح فرهنگ رانندگی در بین کاربران ترافیکی بوده و ابراز امیدواری کرد که این روند کاهشی تا پایان سال ادامه یابد.
سردار حسینی با اشاره به جزئیات این آمار، اعلام کرد: در ششماهه اول سال، تصادفات منجر به فوت در حوزه درونشهری با کاهش ۱۸۵ نفر نسبت به سال گذشته همراه بوده است. در حوزه برونشهری نیز تلفات رانندگی ۴۳۳ نفر کمتر شده که در مجموع ۶۱۸ نفر کاهش در تلفات این دو حوزه را نشان میدهد. بااینحال، تعداد جانباختگان تصادفات به دههزار و ۹۷ نفر رسیده است که نیاز به توجه بیشتر به ایمنی و رعایت قوانین رانندگی را نشان میدهد.
وی به نقش وسایل نقلیه شخصی و موتورسیکلتها در آمارهای موجود پرداخت و گفت: ۶۲ درصد از تصادفات به وسایل نقلیه شخصی اختصاص داشته است. از این میزان، خودروهای سواری ۲۵ درصد، موتورسیکلتها ۲۵ درصد، وانتها ۶ درصد، کامیونها ۵ درصد و وسایل نقلیه عمومی مسافربری ۱ درصد سهم داشتهاند. این آمار بیانگر نقش پررنگ خودروهای شخصی و موتورسیکلتها در تصادفات است که نیازمند توجه و آموزش بیشتر رانندگان این گروهها است.
سردار حسینی با بیان این که عابران پیاده؛ از قربانیان اصلی تصادفات هستند، اظهار داشت: عابران پیاده ۱۶ درصد از کل تصادفات را شامل میشوند که در مناطق درونشهری سهم آنها به ۲۴ درصد میرسد. در حوزه برونشهری نیز ۸ درصد از تصادفات به عابران پیاده مربوط میشود. پلیس راهور ضمن هشدار به رانندگان، بر رعایت حقوق عابران و افزایش توجه به آنها در جادهها تاکید دارد.
رئیس پلیس راهور فراجا خاطرنشان کرد: بیشترین تصادفات در ساعات ۱۶ تا ۲۰ عصر رخ میدهد که ۲۵ درصد از کل تصادفات را شامل میشود. ساعات ۲۰ تا ۲۴ شب با سهم ۲۲ درصدی در رتبه بعدی قرار دارد که به رانندگان توصیه میکنیم که با مدیریت زمان سفر و پرهیز از رانندگی در این ساعات، احتمال وقوع حوادث را کاهش دهند.
سردار حسینی اقدامات مؤثر پلیس راهور از جمله نظارتهای گسترده، افزایش تجهیزات کنترلی و ارتقای آگاهی عمومی را عامل اصلی کاهش تلفات دانست و اظهار داشت: رانندگان ضمن رعایت سرعت و سبقت مجاز، به استراحت کافی در سفرهای طولانی توجه کنند و با احترام به حقوق عابران پیاده به کاهش حوادث کمک کند.
انتهای پیام/
نظر شما