راه اندازی ۲ سامانه جدید آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران/ رشد ۳۰۰ درصدی در بازآموزی

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از راه اندازی ۲ سامانه جدید آموزشی «تصحیح و تحلیل آزمون» و «سامانه جامع طبیب» در سال جاری خبر داد.

نوشین باریک رو؛ مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، اظهار کرد: اقدامات بسیاری تا کنون برای توسعه آموزش در مرکز مطالعات و توسعه دانشگاه انجام شده است که راه اندازی نرم افزار تحلیل و تصحیح آزمون، راه اندازی لایک بوک الکترونیک در سامانه جامع طبیب برای دانشکده های پزشکی دندانپزشکی پیراپزشکی و پرستاری و مامایی در کلیه مقاطع تحصیلات تکمیلی و رزیدنتی، تدوین شیوه نامه جامع امتحانات با هدف برگزاری یکپارچه امتحانات دانشگاه، جمع آوری صددرصدی طرح درس ها و بارگذاری در سایت و برگزاری کارگاه های تخصصی برای اساتید و دستیاران آموزشی از اهم این اقدامات است.

وی به برگزاری حدود ۴ هزار نفر ساعت کارگاه توانمندسازی اشاره و خاطرنشان کرد: ۴ فرآیند برتر دانش پژوهی را داشتیم که برای ارسال به جشنواره شهید مطهری داوری شد و برای اولین بار غرفه توسعه آموزش دانشجویی داشتیم که این غرفه را در جشنواره شهید مطهری دانشجویان به صورت کشوری برپا کردند.

باریک رو افزود: تمامی ۹ دانشکده ها را طبق استاندارد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مورد ارزیابی قرار دادیم و اعتباربخشی این دانشکده ها انجام شد ضمن اینکه در بحث اداره بازآموزی حدود ۱۳۳ بازآموزی برگزار شد که نسبت به سال قبل حدود ۳۰۰ درصد رشد را تجربه کردیم.

وی نیروی انسانی توانمند و شایسته را نقطه قوت مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه عنوان کرد و گفت: امسال ۲ سامانه جدید راه اندازی شد یکی «تصحیح و تحلیل آزمون» که البته سال گذشته خریداری شده اما راه اندازی نشده بود و هم اکنون در ۴ محل دانشگاه نصب شده و در حال اجراست.

باریک رو اضافه کرد: سامانه جامع طبیب نیز که بحث لایک بوک ها برای دانشجویان بالینی به صورت الکترونیک از طریق این سامانه تکمیل میشود و توسط اساتید تأیید و بازخورد گرفته میشود و در واقع بحث مهارت آموزی دانشجویان در بخش های بالینی است.

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران تصریح کرد: سال گذشته ۵۴ کارگاه برای اعضای هیئت علمی برگزار شد. این کارگاه ها بیشتر در حوزه توانمندسازی آموزشی است از روش های نوین تدریس و ارزشیابی دانشجو گرفته تا موضوعات روانشناسی، مدیریتی و ارتباط موثر با دانشجو و تکنیک ها و نرم افزارهای جدید آموزشی.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون سه دوره هوش مصنوعی برگزار کرده ایم که دوره چهارم هم هفته آینده برگزار میشود. استقبال از این دوره ها بسیار خوب بوده اما انچه که اهمیت دارد استفاده درست از این تکنولوژی است. امسال تصمیم داریم دور دوم اعتباربخشی ها را برای تمام دانشکده ها استارت بزنیم ضمن اینکه به دنبال گسترش سامانه جامع طبیب نیز هستیم و ارزشیابی اساتید هم به صورت سیستمی و آنلاین انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1248233

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =