آموزش شیرینی‌پزی / طرز تهیه دسر کرم لبو

اگر تا به حال لبو را فقط به شکل داغ مصرف کرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم دسر خوشرنگ کرم لبو را در خانه درست کنید و از طعم و بافت متفاوت این خوراکی خوش‌طعم زمستانی لذت ببرید. تهیه آن زمان زیادی نمی‌برد و مواد اولیه آن در دسترس است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ کرم لبو می‌تواند به عنوان دسر یا میان‌وعده تهیه شود و سرشار از ویتامین است.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی‌پزی / طرز تهیه دسر پالدا تبریزی مناسب یلدا

نام غذا: کرم لبو
آماده‌سازی‌: ۳۰ دقیقه
پخت: ۳ ساعت
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
شیر: ۲ لیوان
خامه صبحانه: نصف پاکت
شکر: ۵ قاشق غذاخوری
لبوی پخته پوره شده: یک لیوان
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱. پودر ژلاتین را در آب بریزید و روی حرارت بخار کتری بنماری کنید.
۲. شیر، شکر و خامه را روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر حل شود. مواد را داخل قالبی مناسب بریزید. مراقب باشید همه فضاهای قالب پر شود.
۴. قابلمه را از روی حرارت بردارید و لبوی پخته و ژلاتین را به ترکیب اضافه کنید.
۴. قالب را ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر بافت سفت و منسجمی پیدا کند.
نکته: مراقب باشید ترکیب شیر و خامه جوش نیاید و مدام آن را هم بزنید.

منبع: روزنامه همشهری

انتهای پیام/

کد خبر: 1254949

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =