به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ کوکو برای ما ایرانیها حکم عصای دستمان است. هر وقت خسته و کوفته از کار به خانه برمیگردیم و وقت چندانی برای غذا پختن نداریم، کوکو اولین و بهترین گزینهای است که به دادمان میرسد تا در مدت کوتاهی آن را بپزیم و یک شام یا ناهار فوری را آماده کنیم. ایرانیها معمولا کوکوی سیب زمینی و کوکوی سبزی را بیشتر از سایر کوکوها دوست دارند و این دو مدل کوکو محبوبتر هستند. اما کوکوی بادمجان، کوکوی کدو، کوکوی سبزیجات، کوکوی مرغ و... هم در دسته کوکوها هستند که درست کردنشان دنگ و فنگ بیشتری نسبت به کوکو سبزی یا سیب زمینی دارد.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه آش انار ساده
شما میتوانید همین کوکوی سیب زمینی خودمان را کمی ترگل و ورگل کنید و با اضافه کردن چند قلم مواد آن را به یک کوکوی خوشمزهتر تبدیل کنید. ما در این مطلب میخواهیم آموزش نوعی کوکو سیب زمینی خوشمزه را به شما آموزش بدهیم که از ترکیب سیب زمینی با مرغ، تخم مرغ، زعفران و سبزیجات تهیه میشود و بسیار خوشمزه و ترد است، پس در ادامه این مطلب با آموزش کوکو سیب زمینی زعفرانی همراه ما باشید.
مواد لازم
سینه مرغ: نصف ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
جعفری و پیازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای قرمز: نصف ۱ عدد
آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
طرز تهیه کوکو مرغ زعفرانی با سبزیجات؛ یک شام خوشمزه و آسان
برای درست کردن این کوکو خوشمزه ابتدا سینه مرغ را همراه با پیاز، سیر، نمک، فلفل و زردچوبه و یک و نیم لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید. نیم ساعت بعد سیب زمینیهای پوست شده را به مرغ اضافه کنید و اجازه بدهید با هم بپزند. بعد از اینکه سیب زمینیها و سینه مرغ کاملا پخت، آنها را از قابلمه خارج کنید و به صورت داغ سیب زمینیها را پوره و سینه مرغ را ریش ریش کنید، طوری که کاملا خرد شود.
اجازه بدهید مواد کاملا خنک شوند، سپس تخم مرغ، آرد سوخاری، فلفل دلمهای نگینی خرد شده، جعفری و پیازچه خرد شده، نمک، فلفل، زردچوبه و دو قاشق زعفران دم کرده غلیظ را به مواد اضافه کنید و خوب با دست مواد را هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.
حالا مقداری روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. روغن باید به اندازهای باشد که کوکو کاملا غوطهور باشد. حالا از مایه کوکو مقداری بردارید و کف دستتان به صورت دلخواه شکل بدهید و داخل روغن داغ قرار بدهید تا سرخ شود. بعد از اینکه هر دو طرف کوکو سرخ شد، آن را روی کاغذ مخصوص روغن قرار بدهید تا روغن اضافه کوکو گرفته شود، سپس میل کنید.
منبع: فرارو
انتهای پیام/
نظر شما