اولین جشنواره دانشجویی کاربرد هوش مصنوعی در صنعت FMCG 

مرکز علمی کاربردی گروه صنعتی گلرنگ به زودی اولین جشنواره دانشجویی کاربرد هوش مصنوعی در صنعت FMCG را برگزار خواهد کرد. این رویداد با هدف شناسایی و معرفی استعدادهای دانشجویی در زمینه هوش مصنوعی و کاربرد آن در محصولات تند مصرف (FMCG) طراحی شده است.

به گزارش ایسکانیوز؛ این رویداد با هدف شناسایی و معرفی استعدادهای دانشجویی در زمینه هوش مصنوعی و کاربرد آن در محصولات تند مصرف (FMCG) طراحی شده است.

جزئیات جشنواره:
هلت ارسال آثار: ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۳
تاریخ برگزاری: ۴ اسفندماه ۱۴۰۳
محل برگزاری: دانشگاه علمی کاربردی گروه صنعتی گلرنگ
🪩آدرس سایت ثبت نام: http://aigig.ir/
این جشنواره فرصتی منحصر به فرد
برای دانشجویان فراهم می‌آورد تا توانمندی‌های خود را در زمینه هوش مصنوعی به نمایش بگذارند و ایده‌های نوآورانه خود را با دیگران به اشتراک بگذارند.
هدف اصلی این رویداد، ترویج یادگیری و تبادل نظر در زمینه‌های مختلف هوش مصنوعی در حوزه محصولات FMCG است. دانشگاه گلرنگ از تمامی دانشجویان خلاق و با انگیزه دعوت می‌کند تا در این جشنواره شرکت کنند و به جمع ما بپیوندند.
با برگزاری این جشنواره، دانشگاه گلرنگ به دنبال ایجاد فضایی برای همکاری و ارتباط مؤثر بین دانشجویان و صنعت است تا بتوانند به بهبود فرآیندها و محصولات در این حوزه کمک کنند.

کد خبر: 1257238

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =