آموزش آشپزی / طرز تهیه رویال برگر خانگی

تهیه رویال‌برگر در خانه، خیالتان را از سالم و کم‌چرب بودن این فست فود محبوب راحت می‌کند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ حتما تا به حال در منوی رستوران‌ها چشمتان به نام رویال برگر افتاده است. اگر دوست دارید این برگر خوش‌طعم را در خانه آماده کنید،

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه کوفته قلقلی ساده خانگی با برنج و لپه

ما دستور پخت آن را به همراه ریزه‌کاری‌های درست کردن یک برگر متفاوت آموزش داده‌ایم.

مواد لازم:

گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم

تخم‌مرغ: یک عدد

پیاز: ۴ عدد

آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری

سیر: ۲ حبه

پودر سیر، پودر پیاز و نمک: نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: به میزان لازم

سس کچاپ: یک قاشق غذاخوری

سس خردل: یک قاشق غذاخوری

پنیر چدار: به میزان لازم

طرز تهیه رویال برگر:

۱.سیر را همراه ۳ عدد از پیازها رنده کنید و آب آنها را بگیرید.

۲. گوشت چرخ کرده را به همراه سس‌ها، پودر فلفل، پیاز، سیر، نمک و تخم‌مرغ به مواد مرحله قبل اضافه کنید، سپس خوب ورز دهید و آرد سوخاری را به آن بیفزایید.

۳. گوشت را به شکل گرد و تکه‌های مساوی درآورید، زیر و روی آن کیسه فریزر بگذارید تا به هم نچسبند.

۴. برگرها را ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس به روش گریل یا در تابه سرخ کنید.

۵. یک عدد پیاز را خلالی کرده و در کمی روغن سرخ کنید. ساندویچ برگر را با یک لایه پیاز سرخ‌شده روی لایه گوشتی و پنیر چدار آماده کنید.

نکته: در ورزدادن گوشت زیاده‌روی نکنید چون باعث سفت‌شدن گوشت می‌شود.

منبع: روزنامه همشهری

انتهای پیام/

کد خبر: 1257706

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =