برنج ارزان قیمت به بازار آمد

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع سازمان جهادکشاورزی استان تهران از تامین برنج با قیمت ۴۸ هزار و ۲۵۰ تومان در این استان خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ محمد ترکیان از تامین و توزیع کالاهای اساسی در بازار خبر داد و افزود: تاکنون حدود ۴ هزار تن برنج با قیمت ۴۸ هزار و ۲۵۰ تومان برای مصرف‌کنندگان تأمین شده که بخش قابل‌توجهی از آن به فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه شده است.

وی با اشاره به نوسانات محصولات کشاورزی ناشی از عوامل مختلفی مانند کشت و آب، اضافه کرد: این مسائل در کاهش عرضه محصولات و تعیین قیمت تأثیرگذار است، برخی دستورالعمل‌ها موجب افزایش یک محصول و کاهش گروهی دیگر می‌شود و مشوق‌ها نیز تأثیرگذارند.

وی با بیان اینکه امسال تولید برنج در استان‌های شمالی مطلوب بوده و ثبت سفارش‌ها نیز انجام می‌شود، افزود: تا برج ۹ به عنوان حمایت از تولید داخل، با ممنوعیت واردات روبه‌رو هستیم، تا چندی پیش برنج روی دست تولیدکننده می‌ماند و با قیمت نازل خریداری می‌شد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1259863

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =