فاطمه عیسیزاد معاون امور خوابگاه بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز بیان کرد: پس از اتفاقاتی که در کوی دانشگاه رخ داد، مسئولان خوابگاهها سعی کردند اقداماتی برای افزایش امنیت انجام دهند.
وی ادامه داد: خوابگاههای ما شامل کوی خواهران و چند خوابگاه در سطح شهر هستند. خوابگاه کوی خواهران از لحاظ امنیتی وضعیت خوبی دارد و روشنایی معابر آن مناسب است. اما چندی پیش دختران برای عبور و مرور به علت وجود سگهای ولگرد آسایش و آرامش نداشتند.
عیسیزاده بیان کرد: بعد از اتفاق کوی دانشگاه و فرصت ١٠ روزه برای تامین امنیت برخی خوابگاهها مانند خوابگاه قائم مقام از لحاظ روشنایی وضعیت خوبی ندارند و تا کنون اقدامی برای افزایش نور انجام نشده است.
عیسیزاد اظهار کرد: تا به حال گزارشی از دزدی یا زد و خورد در خوابگاهها نداشتهایم. دانشگاه شهید بهشتی در منطقهای واقع شده که رفت و آمد در آن کم است و در قسمت شمالی تهران قراردارد وسیله حمل و نقل عمومی از معضلات دانشجویان دانشگاه و ساکنین خوابگاه است.
معاون خوابگاههای بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: بزرگترین مشکل دانشجویان در خوابگاهها، کمبود فضا است. به همین دلیل، اتاقهایی که قبلاً چهار نفره بودند، اکنون شش نفره شدهاند. این مسأله باعث ناراحتی دانشجویان شده است. همچنین، مشکلاتی مانند خرابی شیرهای آب، دستگیرههای در و کیفیت پایین غذا نیز وجود دارد.
وی به خدمات غذایی اشاره کرد و گفت: کیفیت غذا در خوابگاهها یکی دیگر از نگرانیهای بزرگ است. برخی دانشجویان نسبت به کیفیت غذا شکایت دارند، اما مسئولان ادعا میکنند که مواد اولیه با کیفیتی استفاده میشود. همچنین، در ماه رمضان، وعدههای غذایی به دانشجویان ارائه میشود، اما قیمتها برای دانشجویان شبانه متفاوت و گرانتر است.
عیسی زاد یادآورشد: بزرگترین مشکل همچنان کمبود فضا و ازدحام در اتاقهاست. همچنین، کیفیت غذا و ساعتهای محدود ورود و خروج نیز از دیگر دغدغههای دانشجویان است.
انتهای پیام/
نظر شما