آموزش آشپزی / طرز تهیه رشته پلو درباری یک شام اصیل ویژه چهارشنبه سوری

رشته پلو درباری نوعی روش طبخ رشته پلو با قیسی، برگه و کوفته قلقلی است که بسیار خوشمزه و مجلسی است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ رشته پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که کم‌تر کسی دست رد به سینه آن می‌زند. در بسیاری از شهرهای ایران رشته پلو را به عنوان شام شب عید یا شب چهارشنبه‌سوری درست می‌کنند تا طبق یک روایت قدیمی رشته کار و زندگی دست‌شان بیایید. رشته پلو باتوجه به سلیقه و ذائقه افراد با مواد مختلف سرو می‌شود. شما می‌توانید این غذای خوشمزه را با گوشت قلقلی یا مرغ طبخ کنید که در این جا ما هر دو روش را به شما آموزش می‌دهیم.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه کلم پلو با کلم قمری با دستور اصیل شیرازی

رشته پلو درباری نوعی غذای خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب رشته با برنج و ترکیبی از گوشت قلقلی و قیسی و برگه تهیه می‌شود. این پلوی خوشمزه برای چهارشنبه سوری مناسب است و می‌توانید آن را با روشی آسان در منزل تهیه کنید پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه رشته پلو درباری همراه ما باشید.

مواد لازم
برنج: ۳ پیمانه
رشته پلویی: ۱ لیوان
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
قیسی و برگه زردآلو: ۱ پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم
سیب زمینی: ۲ عدد
کنجد: به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه رشته پلو درباری

برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا برنج را با آب و کمی نمک خیس کنید و به مدت ۳ ساعت کنار بگذارید. قیسی و برگ زردآلو را هم خیس کنید. ۱ عدد پیاز را رنده کنید و گوشت چرخ کرده را همراه با کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و با دست خوب ورز بدهید. حالا کوفته قلقلی درست کنید و کوفته‌ها را با مقداری روغن سرخ کنید و از ماهی تابه خارج کنید.

۱ عدد پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و داخل همان روغنی که کوفته‌ها را سرخ کرده بودید، بریزید و صبر کنید تا پیاز طلایی و سرخ شود، سپس کوفته قلقلی‌های سرخ شده را همراه با قیسی و برگه زردآلو خیس خورده اضافه کنید. مقداری نمک، فلفل و زردچوبه بپاشید و زعفران دم کرده بریزید و مواد را هم بزنید و بعد از اینکه کمی با هم تفت خورد، اجاق گاز را خاموش کنید. برنج را بجوشانید و دو دقیقه آخر جوش برنج، رشته پلویی را اضافه کنید و بعد برنج را آبکش کنید. کف قابلمه کمی روغن بریزید و کنجد بپاشید و سیب زمینی ورقه‌ای قرار بدهید. مقداری از برنج را داخل قابلمه بریزید و از موادی که درست کرده‌اید، روی برنج بریزید.

دوباره کمی برنج بریزید و مواد را روی برنج بریزید. در آخر کمی زعفران دم کرده روی برنج بریزید و برنج را دم کنید. ۴۵ دقیقه بعد رشته پلوی خوشمزه شما آماده سرو است. نوش جان.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

کد خبر: 1262253

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =