کدام چای را نباید نوشید؟

چای یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان است، اما برخی انواع آن می‌توانند تهدیدی جدی برای سلامتی باشند.

به گزارش گروه جامعه ایسکانیوز؛ در این مطلب با چای‌های ممنوعه آشنا می‌شوید که مصرف آن‌ها ممکن است عوارض جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد.

۱. چای داغ؛ عامل سرطان مری

نوشیدن چای با دمای بالای ۶۵ درجه سانتی‌گراد می‌تواند به سلول‌های مری آسیب زده و خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش دهد. تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف مداوم چای داغ باعث التهاب مزمن و تغییرات غیرطبیعی در بافت‌های مری می‌شود.

۲. چای سرد؛ تهدید برای کلیه‌ها

چای سرد حاوی مقادیر بالایی از اگزالات است که می‌تواند با کلسیم ترکیب شده و منجر به تشکیل سنگ کلیه شود. این خطر به‌ویژه در افرادی که سابقه خانوادگی سنگ کلیه دارند، بیشتر است.

۳. چای مانده؛ سم در لیوان شما!

چایی که برای مدت طولانی باقی مانده است، به دلیل اکسیداسیون ترکیبات پلی‌فنولی، ممکن است به ماده‌ای مضر تبدیل شود. همچنین، احتمال رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها در چای مانده وجود دارد که آن را به یک تهدید سلامتی تبدیل می‌کند.

بیشتر بخوانید:

۵ خوراکی که در خواب چربی‌سوزی دارند

۴. چای ناشتا؛ دشمن معده

نوشیدن چای با معده خالی باعث تحریک دیواره معده و افزایش ترشح اسید معده می‌شود. این مسئله در طولانی‌مدت می‌تواند منجر به سوزش سر دل، تهوع و ناراحتی معده شود.

۵. چای غلیظ؛ اختلال در گوارش

چای غلیظ به دلیل میزان بالای تانن و کافئین، می‌تواند تعادل اسید معده را برهم زده و باعث سوءهاضمه، نفخ و سنگینی بعد از غذا شود.

۶. چای بعد از غذا؛ عامل کم‌خونی

مصرف چای بلافاصله پس از غذا، جذب آهن را مختل می‌کند و خطر کم‌خونی فقر آهن را افزایش می‌دهد. بهتر است حداقل یک ساعت پس از غذا چای بنوشید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1262895

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =