به گزارش ایسکانیوز و به نقل از وبدا، دکتر محمد مهدی بحرالعلوم گفت: داوری بخش پژوهشی این دوره از جشنواره زیر نظر اساتید برجسته علوم قرآنی در حال انجام است و نتایج داوری و برگزیدگان این بخش تا پایان هفته جاری مشخص و اعلام خواهد شد.
وی افزود: چهار رشته مقاله نویسی، تلخیص، نقد و تالیف کتاب زیرمجموعه بخش پژوهشی سی و دومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان کشور است که در این بخشها اساتید و دانشجویان شرکت کردهاند.
دبیر سی و دومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان کشور خاطرنشان کرد: در رشته مقاله نویسی ۳۲ دانشجو و ۱۳ استاد و در رشته تلخیص ۱۶ دانشجو و در رشته بررسی و نقد ۱۱ دانشجو و ۳ استاد رقابتهای خود را آغاز کردهاند. ضمن این که در رشته تالیف کتاب یک استاد در این دوره از جشنواره حضور دارد.
دکتر بحرالعلوم خاطرنشان کرد: داوری بخش پژوهشی سی و دومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان کشور به میزبانی وزارت بهداشت زیر نظر اساتید برجسته علوم قرآنی دانشگاهها از جمله دکتر لسانی فشارکی، دکتر حسن اصغرپور عضو هیات علمی دانشگاه شاهد و... در چهار رشته مقاله نویسی، تلخیص، نقد و تالیف کتاب در حال انجام است و تا اواسط این هفته نتایج مشخص و اعلام خواهد شد.
تشکیل کمیتههای مختلف جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان کشور
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت همچنین از تشکیل کمیتههای مختلف سی و دومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان کشور خبر داد و گفت: کمیته فنی جشنواره با مسئولیت محمد ضرغام، کمیته پشتیبانی و اجرا با مسئولیت امیر حسینی، کمیته تشریفات با مسئولیت حمید رضا نداف، کمیته اطلاع رسانی و ستاد خبری با مسئولیت مهدی معماری و همچنین کمیته فرهنگی جشنواره با مدیریت پیمان کمالوند تشکیل شده است.
وی همچنین از اسکان دانشجویان و اساتید شرکت کننده در سی و دومین دوره جشنواره ملی قرآن وعترت دانشگاهیان کشور در سه هتل باباطاهر، پرشیا و مارلیک خبر داد وگفت: هر سه هتل در نظرگرفته شده برای اسکان شرکتکنندگان در نزدیکی محل برگزاری جشنواره است تا شرکتکنندگان مشکل ایاب و ذهاب و برنامهریزی نداشته باشند.
دکتر بحرالعلوم با اشاره به حضور ۱۰۰۸ نفر از شرکتکنندگان در این جشنواره که ۵۵۰ نفر را آقایان تشکل میدهند، گفت: از این تعداد ۱۹۶ نفر در بخش معارفی، ۳۸۳ نفر در بخش آوایی، ۲۰۴ نفر در بخش هنری، ۹۶ نفر در بخش ادبی، ۵۳ نفر در بخش فناوری و ۷۶ نفر در بخش پژوهشی حضور دارند. همچنین در بخش اساتید ۵۰ نفر از شرکت کنندگان در بخش آقایان و ۴۵ نفر نیز در بخش بانوان حضور دارند، در بخش دانشجویان نیز ۵۰۰ شرکتکننده در بخش آقایان و ۴۱۳ نفر نیز در بخش بانوان رقابت میکنند.
وی یادآور شد: مرحله نهایی این دوره از مسابقات از روز ششم تا هشتم آذر ماه در حوزه هنری تهران به میزبانی وزارت بهداشت برگزار میشود.
آیین افتتاحیه جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان کشور صبح روز هفتم آذر برگزار میشود
دبیر سی و دومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان کشور تصریح کرد: مراسم افتتاحیه مسابقات نیز صبح روز هفتم آذرماه برگزار میشود و طی آن از برگزیدگان رشتههای غیر حضوری و کتبی تجلیل خواهد شد.
دکتر بحرالعلوم اظهار کرد: از بعدازظهر روز هفتم نیز رقابتهای بخش آوایی یا شفاهی آغاز میشود و تا صبح روز هشتم آذرماه ادامه دارد. اگر برخی رشتهها نیاز به مرحله فینال داشته باشد، فینال آن رشتهها در بعدازظهر روز هشتم آذرماه برگزار میشود. همچنین مراسم اختتامیه نیز شامگاه روز هشتم آذرماه برگزار میشود و روز نهم خروج متسابقان را شاهد خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه تمامی شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات در مجموعه حوزه هنری رقابتهای خود را برگزار میکنند، گفت: رقابتهای بخش بانوان در دو بخش اساتید و دانشجویان در سالنهای مجزا و به صورت همزمان برگزار میشود.
دانشجویان و اساتید شرکت کننده در جشنواره سی و دوم از دانشگاهها و مراکز آموزشی تابعه وزارتخانههای علوم و بهداشت، دانشگاههای پیام نور، فنی حرفهای، علمی کاربردی، دانشگاه آزاد، دانشگاه علوم معارف و جهاد دانشگاهی هستند.
میزبانی این دوره از جشنواره که سی دومین دوره آن است بر عهده وزارت بهداشت است و سال پیش این جشنواره توسط دانشگاه فرهنگیان برگزار شده و مرحله نهایی آن امسال از ششم تا هشتم آذرماه در حوزه هنری شهر تهران برگزار میشود.
برای نخستین بار در سی و دومین جشنواره ملی قرآن و عترت به میزبانی وزارت بهداشت، اساتید و اعضای هیأت علمی در برخی از رشتهها میتوانند حضور داشته باشند و به رقابت بپردازند. همچنین امسال برای اولین بار به دلیل تقارن هفته قرآن و عترت با مراسم اربعین، تصمیم گرفته شد تا این جشنواره بعد از این مراسم و در آذرماه برگزار شود.