-
ایسکانیوز گزارش میدهد؛
سایه روشن ممنوعیت خرید کالاهای حامی اسرائیل در ایران/ قانونگذار یا مجریان، چه کسی مسئول ابهامات است؟
در اداوار مختلف مجاس شورای اسلامی قوانین متعددی در زمینه تحریم کالاهای شرکتهای حامی رژیم صهیونیستی در بازار ایران به تصویب رسیده است با این حال باز هم مردم شاهد تولید و عرضه برخی برندهایی هستند که ابهاماتی را برایشان ایجاد کرده است.
-
ایسکانیوز گزارش میدهد؛
پشتپرده جنجال نوروزی رسایی بر سر دوتابعیتیهای دولت/ موجی که با ظریف شروع شد عارف و دیگران را میبرد؟
بحث بر سر ماندن و رفتن مدیران ارشد دوتابعیتی دولت پزشکیان در تعطیلات نوروز نیز از سوی برخی از اعضای جبهه پایداری داغ ماند تا نشان دهند پس از ظریف به سراغ گزینههای دیگر از جمله معاون اول رئیسجمهور نیز خواهند رفت.
-
ایسکانیوز گزارش میدهد؛
جنجال سفر نوروزی معاون پارلمانی رئیسجمهور/ شهرام دبیری به قطب جنوب نرفته اما کجاست؟
سفر جنجالی شهرام دبیری معاون پارلمانی رئیسجمهوربه قطب جنوب هر چند تکذیب شد اما عدم حضور وی در کشور و بیخبری از این که وی در ماموریت کاری به سر میبرد یا به سفر شخصی رفته است هنوز محل پرسش و تامل است.
-
یک کارشناس مسائل امنیتی و اجتماعی در گفتوگو با ایسکانیوز مطرح کرد؛
دلایل تمرکز دشمن بر گسلهای قومی و مذهبی ارومیه/ ایده افزایش اختیارات استانداران «سادهانگاری» است
محمدرضا طورانی گفت: «ستون پنجم» دشمن روی گسلهای قومی و مذهبی متمرکز شده و به دنبال چینش پازلهای خود است. همچنین افزایش اختیارات استانداران بدون ظرفیتهای لازم صرفا «سادهانگاری» است زیرا این کار فقط از عهده یک دولت مقتدر و توسعه یافته برمیآید و قطعا در حال حاضر چنین شرایطی را نداریم.
-
کارشناس مسائل قفقاز در گفتوگو با ایسکانیوز مطرح کرد؛
ترکیبی از غفلت و خیانت در ارومیه اتفاق افتاد/ آموزش زبان مادری و افزایش اختیارات استاندارها «واگرایی» را تقویت میکند
احسان موحدیان، کارشناس مسائل قفقاز گفت: در شرایطی که اقدامات برخی گروههای قومگرا، واگرایی را در کشور تشدید میکند، دولت به «آموزش زبان مادری» اصرار دارد. همچنین اتفاقات اخیر ارومیه نشان داد ایدههایی از قبیل «استاندار هر استان رئیسجمهور آن استان است» تا چه حد میتواند خطرناک باشد.
-
ایسکانیوز گزارش میدهد:
زمان نامعلوم رفع فیلترینگ در سال ۱۴۰۴/ وفاق یا الوعدهوفا، الویت دولت کدام است؟
رفع فیلترینگ یکی از وعدههای اصلی کمپین انتخاباتی رئیسجمهور بود که با اجرای طرح رفع فیلتر گام به گام در ماههای آخر سال ۱۴۰۳ به نظر میرسید سکوها و پیام رسانهای دیگری را نیز در بربگیرد با این حال به نظر میرسد چشمانداز این طرح در هزارتوی نهادهای مرتبط مهآلود شده اشت.
-
ایسکانیوز گزارش میدهد؛
پارادوکس یک خنده جنجالی و شعار سال ۱۴۰۴/ از هدیه فرزین تا هدایت «سرمایهگذاری برای تولید»
درک و لمس مشکلات معیشتی مردم و اهتمام برای برطرف کردن آنها پیشنیاز باور و عمل به شعار سال است و تا در متولیان اقتصادی کشور چنین درکی ایجاد نشود، شعار سال صرفا جنبه نمادین خواهد شد.
-
یک کارشناس پولی و بانکی در گفتوگو با ایسکانیوز مطرح کرد؛
ضرورت تغییر در ماموریت بانک مرکزی برای تحقق شعار سال ۱۴۰۴/ سرمایهگذاری در بازار ارز و طلا هیچ ارزش افزودهای نداشت
میثم حقیقی، کارشناس پولی و بانکی گفت: سال گذشته بانک مرکزی بر حسب شرایط آن زمان تصمیماتی را در دستور کار قرار داد اما با توجه به نامگذاری سال جدید باید در تصمیمات بانک مرکزی انعطاف ایجاد شود. سرمایهگذاری بانک مرکزی در بازار ارز و طلا هیچ ارزش افزودهای نداشت و صرفا مردم به خاطر حفظ سرمایههای خود در برابر تورم به سمت این بازارها رفتند.
-
واعظ آشتیانی در گفتوگو با ایسکانیوز ابعاد شعار سال ۱۴۰۴ را تحلیل کرد؛
«سرمایهگذاری برای تولید» مقدمه جهش تولید است/ کارگزاران اقتصادی بخشی از موانع تحقق شعار سال هستند
واعظ آشتیانی گفت: آنطور که از فرمایشات پیام نوروزی رهبر انقلاب استنباط میشود به موضوع «جهش تولید» در سال گذشته اهتمام جدی نشد لذا برای اینکه جهش تولید محقق شود دولت باید از سرمایهگذاری مردمی استفاده کند.
-
ایسکانیوز گزارش میدهد؛
راز صعود دلار به قله ۱۰۰ هزار تومانی در شب عید ۱۴۰۴/ دولت، مجلس یا ترامپ؛ چه کسی مقصر است؟
نرخ دلار در آخرین روز کاری سال ۱۴۰۳ درحالی رکورد زد که فعالان اقتصادی و سیاسی در کنار عدم کارآمدی سیاستهای اقتصادی دولت چهاردهم عوامل غیرسیاسی را نیز در این زمینه موثر میدانند.
-
پزشکیان کدام وعدههایش را به سال ۱۴۰۴ میبرد؟/ سرنوشت فیلترینگ، حجاب، معیشت و ... در دولت چهاردهم
دولت مسعود پزشکیان در شرایطی سال ۱۴۰۳ را به پایان میرساند که بخش زیادی از وعدههایی که به هوادارانش داده بود ناتمام مانده است و ناگزیر است تا برای راضی نگه داشتن آنها، لااقل بخش از وعدههایش را در سال ۱۴۰۴ با جدیت بیشتری پیگیری کند.
-
ایسکانیوز گزارش میدهد؛
پالرمو و CFT در سال ۱۴۰۴ تصویب خواهند شد؟/ از احتمال تغییر نظر مخالفان تا پذیرش مشروط
تصممگیری درباره دو کنوانسیون پالرمو و CFT به مرحله نهایی خود رسیده و آنطور که از اظهارات رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام برمیآید، ممکن است این مجمع با پذیرش مشروط آنها موافقت کند.
-
ایسکانیوز گزارش میدهد؛
سوریهسازی ایران یا حفظ نظام؛ مطلوب تندروها کدام است؟/ راز افشاگری نبویان علیه تجمعات حجاب
اجرای قانون عفاف و حجاب تا زمانی که با ایجاد دوقطبی برای کل ساختار حکمرانی آسیبزا باشد، اجرا نخواهد شد. چنانچه علاوه بر نبویان افراد دیگری نیز در جبهه پایداری با این راهبرد هم داستان شوند، احتمالا در آینده نزدیک شاهد انشقاق درون این جبهه خواهیم بود.
-
نمایندگان مجلس در گفتوگو با ایسکانیوز:
قرعه دومین استیضاح دولت پزشکیان به نام میدری میافتد؟/ موقعیت لبمرزی وزیر کار در سال ۱۴۰۴
احمد بیگدلی گفت: امیدوارم کارت زرد مجلس به آقای میدری از لحاظ عملکردی و نیز تعامل با مجلس برای وی تلنگری باشد تا در رویه خود تغییر ایجاد کند زیرا مجلس از وی و مجموعهاش راضی نیست.
-
ایسکانیوز گزارش میدهد؛
۴ نکته درباره تجمع غیرقانونی حجاب مقابل مجلس + ویدئو
تجمعات خیابانی که حالا دیگر به یک رسم برای هواداران جریان سیاسی خاصی تبدیل شده است، در صورت تداوم علاوه بر قربانی کردن آرمان های هواداران آنها، آسیبهای جبرانناپذیری را به کل ساختار حکمرانی وارد خواهد کرد.
-
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس دوازدهم مطرح کرد؛
روند کند پیشرفت نهضت ملی مسکن با سیاستهای غلط وزیر راه/ عملکرد مالواجرد قابلقبول نیست
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، به بررسی عملکرد صادق مالواجرد، وزیر راه و شهرسازی، در خصوص برنامههای مسکن ملی، وام ساخت مسکن و مشکلات مربوط به تأمین زیرساختهای این طرح پرداخت.
-
ایسکانیوز گزارش میدهد؛
زیر و بم احضار ۱۱ وزیر پزشکیان به مجلس/ آیا استیضاحهای دیگری در راه است؟
سوال نمایندگان مجلس از وزرای دولت پزشکیان در حالی شتاب گرفته است که در محافل سیاسی تحلیل های متعددی از این رفتار نمایندگان بر سر زبانها است. دامنه این تحلیلها نیز از کارشکنی در کار دولت تا گرهگشایی از مشکلات مردم و پاسخ به مطالبات آنها گسترده است.
-
ایسکانیوز گزارش میدهد؛
یک چای با طعمهای دبش و تلخ! / چه کسی برنده دادگاه ساداتینژاد و فاطمیامین شد؟
اینکه قوه قضائیه فسادی را کشف و آن را تا بالاترین سطوح دنبال کند، ثابتکننده اصل فسادستیزی در نظام حکمرانی و مایه امید و دلگرمی مردم است اما این دلگرمی تا جایی ادامه دارد که قوه قضائیه بتواند به علت «ترک فعل» در موضوعات دیگر، سایر مسئولان را نیز پای میز محاکمه بکشاند.
-
ایسکانیوز گزارش میدهد؛
اصرار به اجرای قانون حجاب یا عدم آن، کدامیک لجبازی است؟
اجرای و عدم اجرای قانون حجاب، بیش از این که یک مطالبه جناحی و سیاسی باشد امری ملی و امنیتی است که از سوی نهادهای فرا قوهای به قوا ابلاغ میشود و ممکن است تحت شرایط خاصی نیز بنا بر مصالحی تعلیق شود.
-
ایسکانیوز گزارش میدهد؛
رفتن ظریف و همتی، پزشکیان را به ایستگاه آخر رساند؟/ راهبردهای زنده نگه داشتن وفاق در دولت چهاردهم
عزل همتی و استعفای ظریف با نگاه منفعلانه میتواند قطار دولت چهاردهم را بسیار زودتر از آنچه تصور میشد در ایستگاه آخر متوقف کند اما اگر دولت از تجارب اخیر بهرهبرداری سازنده کند، میتواند قدرتمندتر از گذشته به مسیر خود ادامه دهد.
-
ایسکانیوز گزارش میدهد؛
استعفای ظریف؛ از اختلافات درونی تا فشار بیرونی!/ پای چه کسانی در میان است؟
استعفای محمدجواد ظریف از معاونت راهبردی دولت پزشکیان به نظر نمیرسد صرفا معلول فشارهای مخالفان دولت باشد بلکه عواملی نظیر اختلافات درونی دولت نیز ممکن است در آن تاثیر داشته باشد.
-
ایسکانیوز گزارش میدهد؛
فرامتن استعفای ظریف از دولت پزشکیان/ پایانی برای آغاز خانهتکانی از کابینه؟
حضور محمدجواد ظریف در دولت پزشکیان در حالی به پایان رسید که ممکن است این پایان، آغازی برای کنارهگیری سایر اعضای دولت چهاردهم شود.
-
چرا نمایندگان مجلس همتی را برکنار کردند؟
نمایندگان اولین وزیر دولت مسعود پزشکیان را به علت ناتوانی وی در اداره امور اقتصادی و کوچک کردن سفره مردم با ۱۸۲ رای برکنار کردند.
-
ایسکانیوز گزارش میدهد؛
پس از تعطیلیهای مکرر، قطعی برق در راه است؟/ مقصر ناترازی انرژی از ترک فعل تا ماینر
پس از چند ماه تعطیلی و خاموشی بیبرنامه و درهم تنیده، در ماهههای نخست دولت چهاردهم وقت آن فرا رسیده تا دولتمردان به سمت تدوین برنامهای شفاف برای پیشگیری از سایه انداختن ناترازی انرژی بر زندگی مردم و ایجاد رنج مضاعف برای آنها در کنار انبوه مشکلات اقتصادی شوند.
-
نمایندگان مجلس در گفتوگو با ایسکانیوز مطرح کردند؛
یک کشور با ۳۱ رئیسجمهور؛ طرح افزایش اختیارات استانداران اجرایی میشود؟
عضو هیات رئیسه مجلس گفت: با مطرح کردن افزایش اختیارات استاندارها میخواهند مشکلات مردم را حل کنند یا باز هم این یک تله دو قطبی دیگر مانند مذاکره، FATF و ... در راه است؟ آیا اختیارات فعلی استاندارها برای حل چالش استانها کافی نیست؟
-
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با ایسکانیوز مطرح کردند؛
اصل ۲۷ قانون اساسی چه میگوید؟/ باید حق اعتراض را از اغتشاش جدا کنیم
رئیس کمیسیون امور داخلی و شوراها گفت: وقتی در شهرهای مختلف به برخی مسائل اعتراض میشود، این اعتراضات به نحوی است که فاصله بین اعتراض و اغتشاش در آن مشخص نیست در صورتی که کسی که اعتراض دارد باید اعتراضش را به گوش مسئولین برساند اما اصل ۲۷ قانون اساسی به صورت کلی نوشته شده است.
-
غیبت عضو مهم جبهه پایداری در لیست امضاءکنندگان استیضاح همتی
در روزهای منتهی به استیضاح عبدالناصرهمتی، وزیر امور اقتصاد و دارایی بررسی لیست ۱۰۸ نفره امضاء کنندگان درخواست استیضاح وی حاکی از این است که اکثریت امضاء کنندگان از اعضای جبهه پایداری، امناء و شریان (شاخه جدا شده از جبهه پایداری) هستند.
-
ایسکانیوز گزارش میدهد؛
چرا قرعه اولین استضاح دولت به نام همتی درآمد؟/ از تسویه حساب جناحی تا گره زدن اقتصاد به سیاست
استیضاح همتی در میان انبوه واکنشهای سیاستزده موافقان و مخالفان آن بیش از این که کارکرد تنظیمگری راهبردهای اقتصادی دولت را داشته باشد به ابزار بازیهای جناحی تبدیل شده و بیم آن میرود که مطالبات اقتصادی مردم قربانی برخی سوءرفتارهای جناحی شود.
-
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با ایسکانیوز مطرح کردند؛
اولین استیضاح دولت پزشکیان در ایستگاه آخر/ استیضاح همتی یا علل گرانیها؛ کدام یک بازی سیاسی است؟
علیرضا عباسی گفت: برخی افراد دنبال منافع سیاسی خود هستند و شاید بدشان هم نمیآید که مردم را مقابل نظام قرار دهند و با بالابردن نرخ ارز و کوچک کردن سفره مردم، تصویب لوایح استعماری مانند پالرمو و CFT و حتی مذاکرات برجامی را به نظام تحمیل کنند. با پیگیری استیضاح میخواهیم این تلقی را بشکنیم.
-
چرا دانشجویان نمیخواهند خون امیرمحمد خالقی به سیاست آغشته شود؟ + فیلم
قتل ناجوانمردانه امیرمحمد خالقی، دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه تهران مانند برخی از حوادث اجتماعی سالهای اخیر میتوانست بستری برای ایجاد ناآرامیهای سراسری در کشور شود اما سه مولفه اهتمام ویژه و به موقع دستگاههای اجرایی، واکنش درست خانوده این جوان بیرجندی و پرهیز از سیاستزدگی دانشجویان مانع از بروز فجایع احتمالی دیگر شد.