زهرا حیرانی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره نحوه اجرای آییننامه آراستگی و شئون رفتاری که در سالهای گذشته ابلاغ شده است، اظهار کرد: درج و پیشبینی بعضی از مصادیق در این آییننامه، جلوه و صورت مطلوبی در اجرا برای دانشگاه و معاونت فرهنگی ندارد و اثرگذار نیز نخواهد بود.
وی افزود: اکنون در شرایط سخت اقتصادی یکی از هزینههای اصلی یک دانشجو و بانوی محجبه، فراهم کردن البسه اسلامی است که باید اذعان کرد قیمت این نوع از لباسها بسیار متورم شده است. کوتاهی بسیاری از دستگاههای مرتبط و سازوکارهای حوزه البسه اسلامی عملاً مانعی بزرگی برای تشویق و ترغیب دانشجویان و تحقق آییننامه شئون رفتاری بهشمار میرود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند بیان کرد: به همان اندازه که آییننامههای پیگیری و نظارت تدوین میشود، بهتر است توجه ویژهای نیز در تدوین آییننامههای اجرایی و تضمین اجرایی در اولویت قرار بگیرد. بسیاری از البسههای موجود در بازار دور از معیارهای اسلامی و آییننامههای دانشگاهی است و این موضوع اجرای بندهای آراستگی را سخت و دشوار میکند.
حیرانی با ابراز امیدواری برای اصلاح و عملیاتی کردن آییننامه آراستگی و شئون رفتاری در سطح سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: براساس جلساتی که معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شده و با عنایت به اهتمام شخص معاون دانشگاه برای اجرایی کردن این آییننامه، امیدواریم که کاستیهای آییننامه برطرف و نقاط ضعف آن رفع شود.
وی ادامه داد: دانشجویی در دانشگاهها وجود ندارد و عملاً اجرای این آییننامه ممکن نیست ولی همین شرایط کرونایی را میتوان فرصتی برای اصلاح سازوکارها و رفع عیوب و کاستیهای آییننامه تلقی کرد و بازنگریهای لازم در این سند صورت بگیرد و آزمون و خطاها در زمان حضور دانشجویان با حداقل برسد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند خاطرنشان کرد: اجرای دقیق و هوشمندانه آییننامه آراستگی و شئون رفتاری از ضرورتهای کار است. بسیاری از مواقع دیده شده که اجرای نامطلوب آییننامهها ضربه اصلی را به مقوله حجاب و پوشش دانشجویان وارد کرده و عملاً همه زحمات را زیر سوال برده است.
انتهای پیام/
نظر شما