به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)، محمود هاشمی رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در برنامه «گفتگوی علمی» اظهارکرد: دوره تحولی بسیج اساتید کشور و دوره تحولی دانشگاه آزاد اسلامی خیلی به هم نزدیک است.
وی افزایش کانونهای بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی به ۳۰۰ کانون را از جمله آثار این دوره تحولی برشمرد و گفت: ۲۰ کانون دیگر هم در مرحله افتتاح هستند که در همین هفته بسیج افتتاح خواهندشد.
رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی افزود: همه این کانونها به نوعی زیرمجموعه سازمان بسیج اساتید کشور و در نهایت سازمان بسیج مستضعفین هستند و مبتنی بر مشکلات و نیازهای هر منطقه وارد موضوعات مختلف میشوند.
هاشمی شبکهای شدن فعالیتها را از مهمترین اقدامات در دوره تحولی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خواند و گفت: فعالیت بسیج اساتید در گذشته صرفاً برای هر استان انجام میشد اما با اتخاذ رویکرد شبکهای، فعالیتها به صورت معظم مورد توجه قرار گرفت و همین باعث شد که عظمت دانشگاه آزاد در بحث تحولات انقلابی بیشتر دیده شود.
وی با اشاره به افزایش عضویت اعضای هیئت علمی در بسیج اساتید دانشگاهی در این دوره تحولی گفت: در حال حاضر از ۳۲ هزار عضو هیئت علمی، حدود ۲۰ هزار نفر از اعضای هیئت علمی در مجموعه کانونهای دانشگاه آزاد اسلامی فعالیتهای فرهنگی، علمی، اجتماعی و پژوهشی انجام میدهند.
هاشمی معتقد است که تغییر سبک زندگی در مجموعه دانشگاهی بدون گسترش فضای انقلابی و مذهبی امکانپذیر نیست و اگر گروههای آموزشی به عنوان خط مقدم دانشگاهها توجه ویژهای به اساتید انقلابی و متدین داشته باشند اثراتش در رفتار با دانشجویان مشخص خواهدشد.
همچنین در ادامه، نوید کمالی کارشناس ارشد رسانه درباره نقش دانشگاه آزاد در جامعه و ارتباطش با بسیج گفت: دانشگاه آزاد با ایجاد ظرفیت علمی در نقاط مختلف کشور، به توسعه فرزانگی و دانش آکادمیک به ویژه در بین بسیجیان و نیز تسلط یافتن بسیجیان به دانشگاههای پیشرفته کمک زیادی کرده است.
وی حرکت دانشگاه آزاد به سمت توسعه علوم کاربردی را ضروری خواند و افزود: دانشگاه آزاد به عنوان یک دانشگاه فراگیر از نظر جغرافیایی، به جای توسعه علوم نظری در کشور، باید علوم کاربردی را ترویج دهد چراکه این کار منجر به توسعه کارآفرینی و تولید ثروت در نقاط محروم خواهدشد.
کارشناس ارشد رسانه معتقد است که هماهنگی و همکاری دانشگاه آزاد با تشکلهای بسیجیِ خارج از دانشگاه میتواند به هم افزایی ظرفیتهای اجتماعی جامعه ایرانی در محرومیت زدایی کمک کند.
کمالی با اشاره به تأثیر فضای دانشگاه بر سبک زندگی دانشجویان گفت: با توجه به تدریس محتوای غربی در دانشگاهها و سازگار نبودن ادراک سازی فرهنگی در اذهان دانشجویان با ارزشهای حاکم بر جامعه ما شاهد دیدگاههای جدیدی در ظاهر و گفتار و اندیشه دانشجویان هستیم اما در عین حال ارتباط بسیج با دانشجویان باعث کاهش تعارضات فرهنگی و انحرافات اخلاقی در دانشجویان میشود.
وی افزود: اگر بسیج حضور بیشتری در فضای دانشگاهی داشته باشد جلوی بسیاری از تعارضات فرهنگی گرفته خواهد شد و در غیر این صورت خروجی دانشگاه برای جامعه مفید نخواهد بود.
انتهای پیام/
نظر شما