به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)، علی سروری مجد مشاور ریاست و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان ها، «آییننامه شورای قرآن و عترت استانی دانشگاه آزاد اسلامی» را به روسای استانی و واحدهای ویژه دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.
در آییننامه شورای قرآن و عترت استانی دانشگاه آزاد اسلامی آمده است؛ با توجه به جایگاه مهم و راهبردی آموزههای قرآن کریم و عترت پیامبر اسلام (ص) در توسعه فرهنگ اسلامی و ضرورت هماهنگسازی و ساماندهی فعالیتهای قرآنی واحدها و مراکز دانشگاهی، شورای قرآن و عترت استان ها تشکیل و فعالیت میکنند.
هدف از تشکیل و فعالیت شورای قرآن و عترت استانی دانشگاه آزاد اسلامی، فراهم آوردن زمینه رشد و توسعه فرهنگ قرآن و عترت در دانشگاه، ایجاد انگیزه در علاقهمندان و مشارکت حداکثری دانشگاهیان در فعالیتهای مرتبط با قرآن و عترت، هماهنگی و وحدت رویه میان کانونهای قرآن و عترت واحدها و مراکز استان و گسترش فعالیتها و همافزایی در برگزاری فعالیتهای قرآنی به ویژه مسابقات، جشنوارهها، نمایشگاهها، همایشها، کارگاههای آموزشی و ... است.
براساس این آییننامه؛ شورای قرآن و عترت استان زیر نظر دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه (اداره فعالیتهای قرآن و عترت) در راستای تحقق اهداف و وظایف محوله فعالیت میکند.
همچنین اعضای شورا از رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان به عنوان رئیس شورای قرآن و عترت استان و دبیر هیئت امنا به عنوان قائم مقام شورا، نماینده نهاد مرکز (اداره فعالیتهای قرآن و عترت) به عنوان عضو ناظر و مسئولان کانونهای قرآن و عترت واحدها و مراکز سما (هر واحد یک نماینده) تشکیل میشود.
آییننامه شورای قرآن و عترت استانی دانشگاه آزاد اسلامی که به تفصیل در اختیار واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته، به موارد دیگری از جمله نحوه انتخاب اعضا، وظایف رئیس یا قائم مقام شورا، وظایف دبیر شورا و... اشاره کرده است.
در این آییننامه تاکید شده است که با همکاری و همدلی جهت اجرایی شدن آییننامه شورای قرآن و عترت استانی دانشگاه آزاد اسلامی، شاهد فعالیتهای قرآنی بیشتری در دانشگاه آزاد اسلامی باشیم.
انتهای پیام/
نظر شما