به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، طرح های روی رولت طرح دار کاملا سلیقه ای است می توانید از چند رنگ طرح هایی روی آن ها بیاندازید و یا حتما یک رنگ استفاده کنید. می توانید رنگ ها را برعکس دستورهای زیر انجام بدهید.
مواد لازم کیک رولتی طرح دار :
آرد سفید 100 گرم
تخم مرغ 4 عدد
شکر 100 گرم
آب گرم یک هشتم پیمانه
عسل 1 قاشق چایخوری
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
خامه ی فرم گرفته 250 گرم
مواد لازم برای طرح رولت طرح دار :
آرد 40 گرم
پودر قند 30 گرم
سفیده ی تخم مرغ 1 عدد
رنگ خوراکی به مقدار لازم
طرز تهیه رولت طرح دار :
برای تهیه ی رولت طرح دار ابتدا سفیده ی 1 تخم مرغ و پودر قند را هم بزنید تا از حالت لزجی خارج شود. آرد را الک کرده و به آرامی به تخم مرغ اضافه کنید. میزان مناسبی از رنگ خوراکی را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید
خمیر را داخل قیف ساده بریزید و طرح مورد نظرتان را روی کاغذ روغنی چرب شده بکشید. پس از کشیدن طرح مورد نظر قالب را به مدت یک ساعت در فریزر استراحت دهید. توجه داشته باشید که برای طرح های چند رنگ بهتر است بین هر رنگ فاصله ای چند دقیقه ای آن در فریزر قرار بدهید تا رنگ ها کمی منسجم شوند و با هم مخلوط نشوند.
فر را تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
در فاصله ای که قالب در یخچال قرار دارد، به سراغ تهیه ی رولت می رویم ابتدا زرده و سفیده 4 تخم مرغ را از هم جدا کنید. آرد را 3 مرتبه الک کنید. زرده، شکر و وانیل را با هم خوب مخلوط کنید. آب داغ و عسل را به مخلوط زرده اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس سفیده را هم بزنید تا از کاسه برنگردد. مخلوط زرده، آرد و سفیده را در 3 مرحله به صورت متناوب با یکدیگر زیر و رو کنید و خیلی هم نزنید.
سینی رولت را از فریزر خارج کنید و مواد رولت را روی آن بریزید و به طور یکنواخت در سطح قالب پخش کنید. سینی را درون فر به مدت 15 تا 20 دقیقه با دمای 180 درجه قرار بدهید.
اجازه دهید رولت بعد از خارج کردن از فر کاملا خنک شود. سپس خامه کشی و رول کنید. بهتر است رولت 24 ساعت داخل یخچال استراحت کند و بعد برش دهید.
مواد لازم برای تهیه رولت پلنگی :
تخم مرغ 3 عدد
آرد 60 گرم
شکر 40 گرم
شیر 30 گرم
روغن مایع 30 گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر کاکائو 2 و نیم قاشق چایخوری
طرز تهیه رولت پلنگی:
برای تهیه رولت پلنگی، ابتدا زرده و سفیده را جدا کنید، سپس سفیده را با همزن بزنید تا پف کند بعد کم کم شکر را اضافه کنید آنقدر هم بزنید تا کاملا حجیم و پفدار شود. سپس زرده را با شیر و روغن و وانیل هم بزنید بعد آرد را اضافه کنید و کامل هم بزنید سپس سفیده را به زرده اضافه کنید و آرام هم بزنید که پف مواد نخوابد اکنون کمی از مواد آماده شده را داخل قیف بریزید و داخل قالب یا سینی فر 20*30 کاغذ روغنی که انداخته و روی آن را چرب کنید و به شکل نامنظم از مواد داخل فر بریزید.
سعی کنید نه خیلی خلوت باشه نه خیلی شلوغ که طرح های روی رولت مشخص باشند. سپس سینی را به مدت 3 دقیقه در فریزر قرار دهید در این فاصله به بقیه مواد پودر کاکائو اضافه کنید. سینی را از فریزر خارج کنید و مواد کاکائویی را روی آن بریزید بعد در فر از قبل گرم شده با درجه ی 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.
بد از پخت 5 دقیقه روی سینی را بپوشانید تا سرد شود.
سپس آن را روی دستمال برگردانید و کاغذ روغنی آن را جدا کنید و کیک را با همان دستمال لوله کنید و اجازه بدهید کاملا خنک شود. بعد خامه ی فرم گرفته را روی کیک بمالید و آن را لول کنید و داخل یخچال بگذارید.
نکته برای تهیه رولت خامه ای طرحدار :
• وسط رولت می توانید از مارمالاد یا مربا یا خامه یا کرمفیل استفاده کنید.
• می توانید از موز یا هر میوه ای که دوست دارید به صورت خرد شده روی خامه ی بین رولت استفاده کنید.
• در تهیه رولت طرح دار و کلیه کیک هایی که در ساختار آن از سفیده و زرده به صورت جداگانه استفاده می شود، هنگام جدا کردن زرده و سفیده به هیچ عنوان نباید زرده داخل سفیده وجود داشته باشد در غیر این صورت سفیده پف نخواهد کرد.
• بهتر است 1 قاشق شکر به سفیده بزنید، در این صورت پف سفیده نخواهد خوابید و خطای هم زدن به حداقل خواهد رسید. همچنین می توانید از 1/8 کرم تارتار و یا آب لیموتازه به سفیده بزنید تا سفیده پف بهتری داشته باشد.
انتهای پیام/
نظر شما