به گزارش خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز، جشنوارهٔ فیلم فجر مهمترین جشنواره سینمایی ایران است که از سال ۱۳۶۱ تاکنون در میانه بهمن ماه هر سال در تهران برگزار میگردد. تاکنون ۳۹ دوره از این جشنواره برگزار شدهاست که آخرین آن در بهمن ۱۳۹۹ بوده است. این جشنواره توسط بنیاد سینمایی فارابی و زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار میشود.
چهلمین جشنواره فیلم فجر در دو بخش فرهنگی و رقابتی به دبیری مسعود نقاشزاده از ۱۲ تا ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.
در چهلمین جشنواره فیلم فجر ۲۲ فیلم سینمایی در بخش سودای سیمرغ حضور دارند که در ادامه به معرفی یکی از آنها می پردازیم:
بدون قرار قبلی، فیلم ایرانی به کارگردانی بهروز شعیبی و به تهیه کنندگی محمود بابایی است. این فیلم محصول سال ۱۴۰۰ و در ژانر درام و اجتماعی ساخته شده است. فیلم “بدون قرار قبلی” که به تازگی مراحل فیلمبرداری خود را آغاز کرده است، قرار است به صورت آنلاین اکران شود.
خلاصه داستان
فیلم “ّبدون قرار قبلی” روایتگر داستان بازگشت یک هنرمند به کشور پس از سالها دوری است تا ادای دینی باشد به غم غربت هنرمندانی که سال ها در غربت زندگی کردهاند.
به گفته کارگردان این فیلم، نوشتن فیلمنامه آن حدود ۱۵ سال به طول انجامیده است. بدون قرار قبلی با نگاهی به داستانی از مصطفی مستور، تازهترین ساخته بهروز شعیبی فیلمساز شناخته شده سینمای ایران است که در آن داستانی اجتماعی و تازه از روابط انسانی را دستمایه ساخت قرار داده است.
اسامی بازیگران فیلم بدون قرار قبلی
مصطفی زمانی
صابر ابر
پگاه آهنگرانی
الهام کردا
و…
دیگر عوامل
کارگردان: بهروز شعیبی، تهیه کننده: محمود بابایی، مدیر پروژه: علیرضا رضاداد، نویسنده: فرهاد توحیدی، مهدی تراب بیگی، مجری طرح: محمد حسین انصاری، مشاورپروژه: بهزاد هاشمی، مدیر تولید: امیر نشاط، مدیر فیلمبرداری:محمد حدادی، دستیار اول فیلمبردار:احمدرضا گودرزی، تدوین: عطا مهراد، عکاس:امید صالحی، مدیر صدابرداری:عباس رستگارپور، طراح صحنه: کیوان مقدم، طراح لباس:هدی میرزائی، طراح چهره پردازی: فاطمه کمالی، زهرا کمالی، مدیر تدارکات: محمود کریمی، جانشین تولید: کاظم نامنی، جلوههای ویژه میدانی: آرش آقابیک، جلوههای ویژه کامپیوتری: میلاد فرج الهی، سرپرست گروه کارگردانی و دستیار اول کارگردان: صالح غربی جوان، برنامه ریز: اشکان سپهر، منشی صحنه:غزل رشیدی، مشاور تهیه کننده: ایزدمهرآفرین.
گفتنی است؛ «محمود بابایی» در آثاری همچون «شکارچی»، «سامورایی در برلین»، «زمزمه بودا»، «سوغات فرنگ»، «برف»، «فرزند چهارم»، «ورود زندهها ممنوع» به عنوان «بازیگر»، «مجری طرح»، «دستیار صدابردار»، «دستیار تدارکات»، «حمل و نقل» حضور داشته است.
بیوگرافی بهروز شعیبی
بهروز شعیبی در سال ۱۳۵۸ در مشهدمتولد شد، او بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون میباشد. شعیبی در فیلم های مختلف، نقش های مختلفی را از جمله کارگردان، بازیگر، دستیار کارگردان و برنامه ریز داشته است. او برای کارگردانی فیلم دهلیز برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم سی و یکمین جشنواره فیلم فجر در بخش نگاه نو (مسابقه فیلم های اول) شد.
او برای کارگردانی فیلم دهلیز برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم سی و یکمین جشنواره فیلم فجر در بخش نگاه نو (مسابقه فیلم های اول) شد. شعیبی یک فرزند پسر هم دارد. جدیدترین سریال بهروز شهیبی، پرده نشین است.
فیلم شناسی بهروز شعیبی
شعیبی در مقام کارگردان
پرده نشین (۱۳۹۳)
دنیای بهتر - تله فیلم (۱۳۹۱)
دهلیز (۱۳۹۱)
باغ آلوچه (۱۳۸۴)
ستاره روی زمین - مستند بلند (۱۳۸۵)
بالهای خوشبختی (۱۳۸۷)
جامانده (۱۳۸۸)
میان ماندن و رفتن (۱۳۸۹)
بهروز شعیبی برخلاف بازی های یکنواخت، در کارگردانی سعی کرده کارنامه ای متنوع داشته باشد. البته منظور از تنوع، تکنیک کارگردانی است نه فیلمنامه هایی که برای تصویرکردن انتخاب می کند. به خوب و بدش کاری نداریم؛ آن چه مشخص است این که شعیبی به مضمونی خاص علاقه دارد که ملهم از درونیات خودش است. اوج آن را در سریال موفق «پرده نشین» می توان جست و جو کرد؛ سریالی که به خوبی روایتی جدید از زندگی روحانیت را به تصویر کشید؛ بدون شعار و توضیحات اضافه.
بهروز شعیبی در مقام بازیگر
*تنهایی لیلا (۱۳۹۴)
مهمان داریم (۱۳۹۳)
مهرآباد(۱۳۹۲)
کلاس سوم ب(۱۳۹۰)
گزارش یک جشن (۱۳۸۹)
طلا و مس (۱۳۸۷)
دم صبح (۱۳۸۴)
گفتگو با سایه ها (۱۳۸۴)
قصه های یک زندگی - گرداب (۱۳۸۳)
پسران مهتاب (ارتشی در تاریکی) (۱۳۸۱)
در کنار هم (سلب اختیار) (۱۳۸۱)
آژانس شیشه ای (۱۳۷۶)
بازگشت پرستوها (۱۳۷۶-۱۳۷۵)
جوایز
سیمرغ بلورین بهترین فیلم در بخش نگاه نو سی و یکمین جشنواره فیلم فجر (دهلیز)
برنده جایزه بهترین کارگردانی مجموعه های تلویزیونی از شانزدهمین جشنواره حافظ (پرده نشین)
انتهای پیام/
نظر شما