خطرات احتمالی چای کیسه‌ای که از آن بی‌خبرید

چای کیسه ای در دنیای شلوغ امروزی طرفداران بسیار زیادی دارد زیرا در زمان کوتاهی آماده مصرف می شود، اما مضرات چای کیسه ای برای سلامت انسان باور نکردنی است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، چای کیسه‌ای به عنوان یک نوشیدنی محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان، به دلیل راحتی و سرعت آماده‌سازی جایگاه ویژه‌ای در سبد غذایی بسیاری از افراد دارد؛ اما در سال‌های اخیر نگرانی‌هایی در مورد مضرات احتمالی این نوع چای مطرح شده است.

بیشتر بخوانید:

لاغری با چای سبز چقدر واقعیت دارد؟

برخی مطالعات نشان می‌دهند که کیسه‌های چای ممکن است حاوی مواد شیمیایی باشند که با قرار گرفتن در معرض آب داغ، وارد چای شده و برای سلامتی مضر باشند. در این بخش از نمناک به بررسی دقیق‌تر این موضوع پرداخته و به این سوال پاسخ خواهیم داد که آیا چای کیسه‌ای واقعاً برای سلامتی مضر است و چه عواملی می‌تواند بر کیفیت چای کیسه‌ای تأثیرگذار باشد.

میکروپلاستیک در چای؛ خطری جدی برای سلامتی

بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که چای های کیسه ای مبتنی بر پلیمر به هنگام برخورد با آب داغ، میکروپلاستیک‌ها و نانوپلاستیک‌ها (MNPLs) را آزاد می کنند. این مواد ممکن است برای بسیاری از دوستداران چای نگران‌کننده باشد چرا که در سرتاسر بدن پخش شده و بسیار هم مضر است.

خطرات جذب ذرات پلاستیکی توسط بدن

این ذرات ریز می‌توانند توسط سلول‌های روده جذب شده و به بخش‌های مختلف بدن منتقل شوند. در این پژوهش از کیسه‌های چای ساخته شده از پلیمرهای نایلون-۶، پلی پروپیلن و سلولز استفاده شد. هنگام استفاده از پلی پروپیلن، حدود ۱.۲ میلیارد ذره در هر میلی لیتر آزاد شد. برای سلولز، حدود ۱۳۵ میلیون ذره و برای نایلون-۶، حدود ۸.۱۸ میلیون ذره در هر میلی لیتر آزاد شدند که جای نگرانی خواهد داشت.

با توجه به این یافته‌ها، بهتر است در انتخاب نوع چای و بسته‌بندی آن دقت بیشتری داشته باشید.

راه چاره چیست؟ کدام چای کیسه ای سالم است؟

اولین چیزی که به عنوان پاسخ میتوان گفت، این است که تا حد امکان از مصرف چای با کیسه های پلاستیکی دوری کنید. همانطور که در این مطالعه ثابت شده است، آن ها می توانند مواد شیمیایی مضر بالقوه را وارد نوشیدنی شما کنند. البته حتی کیسه های چای کاغذی نیز می توانند ذرات پلاستیکی در درزگیر خود داشته باشند. پس چه چیزی می توان خرید که از سلامت آن مطمئن بود؟

چای کیسه ای را انتخاب کنید که کاملاً زیست تخریب پذیر، بدون پلاستیک، ارگانیک یا ساخته شده از مواد گیاهی باشد.

عبارت دیگری که باید به دنبال آن باشید کیسه های چای است که می گویند "فاقد اپی کلروهیدرین" هستند، این اسم متعلق به ماده شیمیایی است که برخی تولید کنندگان برای جلوگیری از شکستن سریع کیسه ها به آن اضافه می کنند.

کد خبر: 1254069

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =