به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ مصرف برخی دمنوش ها به شما کمک می کند تا از شر پف صبحگاهی چشم خلاص شوید.
گیاهان دارویی سال های متمادی در فرهنگ ایران و ایرانی نقش دارد و تقریبا بخشی از این گیاهان همواره در آشپزخانه یا گنجه های اکثر ایرانی ها وجود داشته که مردم براساس آموزه های قدیمی از خواص مفید آن ها استفاده می کنند.
اما حالا چند سالی می شود که برچسب دمنوش به دم کرده و عصاره این گیاهان زده شده و شکل مدرن به خود گرفته است. دمنوش ها همان جوشانده های مادربزرگ ها است که هرکدام برای یک درد یا بیماری خوب هستند، امروز در بسته بندی ها و فرم های کیسه ای یا باز در فروشگاه ها عرضه می شوند. صرف نظر از شکل و نام آنها، باید گفت که دمنوش ها لذت بی مانندی دارند و علاوه بر رفع مشکلات جسمی، روح آدم را تازه می کنند.
پس برای آشنایی با روش تهیه انواع مختلف آنها با ما همراه باشید.
دمنوش توت فرنگی
توت فرنگی از ظریف ترین میوه هاست که مقوی، خنک، تصفیه کننده خون و از بین برنده پف چشم به حساب می آید و اگر پیش از غذا بخورید اشتهاآور هم هست.
مواد لازم
چای سیاه یک قاشق مرباخوری
شیر نصف لیوان
شربت توت فرنگی 2 قاشق غذاخوری
روش تهیه
چای سیاه را به مدت 5 دقیقه بگذارید دم بکشد، سپس شیر را تا 70 درجه سانتیگراد داغ کنید. شربت توت فرنگی را به ته لیوان بریزید، توسط یک قاشق شیر را روی شربت بریزید، در انتها چای سیاه را به آرامی بر روی شیر ریخته و کف شیر را به آن اضافه کنید. شما با یک نوشیدنی داغ و خوشمزه 3 لایه مواجه می شوید.
دمنوش هل و دارچین و زعفران
این دمنوش ترکیبی برای درمان روماتیسم، تسکین درد های استخوانی، درمان آرتروز، از بین بردن پف چشم و افسردگی مورد استفاده قرار می گیرد.
سنگینی خواب و پف کردن صورت به علت غلبه سردی و رطوبت است که افراد باید در شب سردی های کمتر بخورند و از دمنوش های گرم مانند این دمنوش ترکیبی استفاده کنند.
طرز تهیه
چوب دارچین خرد شده یک قاشق غذا خوری
هل سبز خرد شده 7 تا 10 عدد
زعفران یک گرم
عسل 2 قاشق مربا خوری به ازای هر لیوان
آبجوش 4 لیوان
هل، دارچین و زعفران را به همراه آبجوش در قوری چینی بریزید و روی حرارت ملایم، به مدت 30 الی 60 دقیقه دم کنید، سپس دم کرده را در یک لیوان یا فنجان بزرگ بریزید و عسل را به آن اضافه کنید و دمنوش را میل کنید.
نظر شما