درمان برخی از بیماری‌ها با نمک پتاسیم

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه گفت: مصرف نمک پتاسیم صرفا برای درمان برخی بیماران تجویز می شود و افراد عادی نباید نمک پتاسیم را جایگزین نمک معمولی یعنی سدیم کلراید کنند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سیده زهرا شریعت پناهی افزود: پتاسیم کلراید که آن را با نام نمک پتاسیم یا نمک رژیمی می‌شناسند در سال‌های اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده و به عنوان جایگزینی برای نمک معمولی یا کلرید سدیم استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کاهش نمک غذا با استفاده از یک گیاه طبیعی

این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، استفاده از نمک پتاسیم را فقط برای درمان و جلوگیری از کاهش سطح پتاسیم در افرادی ضروری برشمرد که بر اثر مصرف داروهای مدر یا برخی داروهای دیگر و یا برخی بیماری‌های خاص دچار افت پتاسیم خون شده باشند.

وی خاطرنشان کرد: در بیماران مبتلا به پرفشاری خون، مصرف متعادل نمک پتاسیم به جای نمک معمولی، فشار خون را تا حدی کنترل می‌کند. اما اگر مصرف نمک پتاسیم نیز به میزان نامتعادل صورت گیرد و ذائقه بیمار به سمت شوری متمایل شود مسلماً مشکلاتی برای او به وجود خواهد آورد.

شریعت پناهی تاکید کرد: افراد عادی نباید نمک پتاسیم را جایگزین نمک معمولی (سدیم کلراید) کنند زیرا بدن به همان اندازه که به سایر مواد مغذی احتیاج دارد برای انجام مکانیسم‌های خود به مصرف سدیم به میزان متعادل نیاز دارد.

این دانشیار دانشگاه افزود: بیمارانی که به دلایل متعدد دارای پتاسیم خون بالایی هستند نظیر مبتلایان به نارسایی کلیه نیز نباید از نمک پتاسیم استفاده کنند.

این متخصص تغذیه تاکید کرد: مصرف روزانه نمک نباید بیشتر از یک قاشق چایخوری باشد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1140775

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =