به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، پاپسیکل یا پاپسیکلز کیک چوبی تک نفره است که این روزها خیلی ترند شده و برای هدیه دادن و سوپرایز کردن بسیار مناسب است. پاپسیکل که پایه ثابت بسیاری از تولدهاست، تلفیقی از کیک و شکلات بوده و در قالب سیلیکونیِ بستنی درست می شود.
بیشتر بخوانید:
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه دسر اوریو به ۳ روش مختلف
مواد لازم برای تهیه پاپسیکل
مواد لازم مقدار
کیک کاکائویی ۲۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
شکلات رنگی ۲ بسته
شکلات قهوه ای دلخواه
چوب بستنی به تعداد لازم
قالب بستنی به تعداد لازم
روش تهیه پاپسیکل
کیک کاکائویی را پودر کنید.
به پودر کیک کاکائویی خامه بیافزایید و خوب مخلوط کنید تا خمیری شکل و نرم و لطیف شود.
مقداری شکلات قهوه ای را ذوب کنید و به باقی مواد بیافزایید.
شکلات های رنگی را با چاقو خرد و داخل کاسه بریزید و بمدت ۱ دقیقه در ماکروفر قرار دهید یا روی بخار آب ذوب کنید.
داخل قالب بستنی شکلات را ریخته و همه جای قالب را با شکلات بپوشانید. لبه های قالب مهم است، باید شکلات را به آن قسمت ها خوب بزنید تا نازک نباشد.
از طریق سوراخ زیر قالب چوب های بستنی را وارد کنید تا شکلات آن قسمت سفت نشود.
قالب ها را بمدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.
پس از گذشت ده دقیقه قالب ها را خارج و چوب بستنی را از آن در آورید.
دوباره یک لایه شکلات بزنید، در این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید زیرا قالب سرد شده و شکلات خیلی زود می بندد.
دوباره قالب ها برای ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا خوب شکلات سفت و بسته شود.
بعد از بستن شکلات ها از مایه خمیر شکلاتی داخل قالب ریخته و چوب بستنی را وارد کنید.
کیک را کاملا صاف کرده و روی آن شکلات بریزید و صاف کنید، اطراف قالب را تمیز کنید.
قالب را ده دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.
بعد از این زمان خیلی آرام از قالب جدا کنید.
می توانید پاپسیکل ها را با شکلات آب شده، ترافل، نگین، یا قالب حروف تزئین کنید.
نکات کلیدی طرز تهیه پاپسیکل
برای تهیه پاپسیکل شما باید یک قالب سیلیکونی بستنی را از لوازم قنادی های تهیه کنید.
برای تهیه پاپسیکل شکلات رنگی را در هر رنگی که دوست دارید، تهیه کنید.
می توانید کیک داخل پاپسیکل را خودتان تهیه کنید.
طعم کیک میتواند با توجه به سلیقه شما انتخاب شود.
از ویفر بهجای کیک می توانید استفاده کنید.
می توانید داخل کیک از موز و یا مغزیجات استفاده کنید.
هنگام پر کردن قالب پاپسیکل از کیک حواستان باشد که خیلی پر نکنید تا لبه های آن به شکلات متصل باشد.
نیازی به چرب کردن قالب نیست.
برای خمیری شدن کیک می توانید مقدار خامه را بیشتر بریزید.
انتهای پیام/
نظر شما