به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، فواید زیادی برای چای نام برده شده است که شما می توانید با تحقیقات متوجه آن شوید. چای یکی از نوشیدنی های بسیار محبوب است. بسیاری از افراد از برگ خالص برای دم کردن چای استفاده می کنند اما آیا می دانستید که چای هم ممکن است سمی شود؟ موارد مختلفی هستند که باعث می شوند چای سمی شود که در این قسمت آن ها را به شما معرفی می کنیم.
بیشتر بخوانید:
مضرات خوردن چای با توت و خرما
چه زمانی چای سمی می شود؟
چای می تواند از یک نوشیدنی بسیار سالم به یک نوشیدنی بسیار خطرناک تبدیل شود؛ چایی که از منبع ناشناس و مقدار زیادی مواد شیمیایی بدست می آید. همچنین ممکن است مصرف زیاد یک نوع چای خاص باعث ایجاد مشکل در بدن شود پس چنانچه خواندید، مصرف چای از منبع ناشناس و نامطمئن و همچنین تکرار این رویه به مدت زیاد برای بدن مضر است و یک عامل سمی محسوب میشود.
چای پوئر
چای پوئر یکی از دسته بندی های چای محسوب می شود که بسیاری از افراد آن را می شناسند. بهتر است که شما هم اطلاعاتی در مورد این چای داشته باشید. این چای یک چای مخمری تیره است که از یک گیاه یونانی به دست می آید و ممکن است در محیط های غیر قابل کنترل یا ضعیف پرورش داده شود و در نتیجه هنگام خرید این چای، باید دقت زیادی داشته باشید زیرا بعضی از آن ها حاوی مواد مضر و باکتری های خطرناک هستند. پس مطمئن شوید که این چای از کجا آمده و چگونه تهیه شده است.
چای ارل گری
این چای یکی از محبوب ترین چای جهان محسوب می شود و حاوی یک یا چند چای سیاه داخل روغن ترنج است. نوشیدن این چای در حالت طبیعی مشکلی ایجاد نمی کند اما مصرف بیش از حد روغن ترنج که در این چای استفاده شده، باعث سمی شدن در داخل بدن می شود. جالب است بدانید گزارشی هم وجود دارد که در آن یک مرد 44 ساله بعد از مصرف زیاد این چای، به انقباض عضلانی و تاری دید دچار شده است.
چای ارگانیک و غیر ارگانیک
همه چای های ارگانیک برای بدن مناسب نیستند و همه چای های غیر ارگانیک هم برای بدن بد نیستند. همه چیز بستگی به کشاورزی دارد که چای را درست کرده است. بعضی از چای های ارگانیک هرگز به اندازه چای غیر ارگانیک خوب نیستند و شاید این مسئله برایتان تعجب آور باشد.
چای ارگانیک به معنای توده تولیدی انبوه هم هست. پس همیشه نباید کلمه ارگانیک را به معنای سالم بودن برداشت کنید. شاید در تولید انبوه، کشاورز به برداشت و پروسه های محصول توجه ویژه نکرده باشد اما نکته خوب این است ؛ چای هایی هستند که استانداردهای دقیق در آن ها رعایت شده و کاملاً برای نوشیدن امنیت دارند.
از طرف دیگر برخی از چای های غیر ارگانیک مجوز ندارند و شما می توانید آن ها را کاملاً تشخیص دهید. بعضی از این چای های غیر ارگانیک در طولانی مدت داخل مغازه باقی می مانند و به فروش می رسند که ممکن است تولید سم کرده باشند. البته تعداد چای های سمی کم است و شاید خیلی مصرفشان رایج نباشد اما به هر حال باید مراقب چای های ارزان قیمت مخصوصا در صفحات آنلاین باشید و از هر جایی استفاده نکنید.
چای ماچا و چای سبز
چای ماچا یکی دیگر از انواع چای ها محسوب می شود که بیشتر از اینکه فایده داشته باشد، برای بدن مضر است. باید به جایی که چای را تهیه کرده اید توجه کنید. این چای معمولاً از ژاپن می آید. مگر اینکه بخواهید نوع خاصی از آن را از کشور کره، چین و کشورهای دیگر تهیه کنید. همچنین باید دقت داشته باشید که چه نوع چای را می نوشید. بعضی از افراد از آن برای کاهش وزن سریع استفاده می کنند اما شاید غلط ترین تصمیمی باشد که تا بحال گرفته اید. مصرف زیاد چای سبز هم به دلیل کافئین بالا خطرناک است و به دلیل اینکه بعد از آن زیاد دستشویی می روید، بدن را دچار خشکی و کم آبی می کند.
چای سالم
اگر می خواهید چای خریداری کنید، حتماً به توضیحات توجه داشته باشید و سوالات خود را از فروشنده بپرسید. بسیار مهم است که بدانید چای که انتخاب کرده اید کاملا امن است.
هیچ قانون کلی برای چگونگی دوری از چای مضر وجود ندارد؛ مگر این که مقداری از آن را استفاده کنید اما به طور کل چای ها چه به صورت تازه، کهنه، پودری، غیر ارگانیک، ارگانیک، معطر یا حاوی روغن، ممکن است سالم یا سمی باشد. همه چیز بستگی به عواملی دارد که در تولید چای دخیل هستند.
منبع: نمناک
انتهای پیام/
نظر شما