به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، عیسی زارعپور روز دوشنبه در حاشیه مراسم نهمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت، افزود: در وزارت ارتباطات به صورت شبانهروزی در تلاش هستیم تا بهترین کیفیت را برای مردم مهیا کنیم؛ ممکن است اختلال مقطعی پیش بیاید، اما اختلال همیشگی نیست و ما در وزارت ارتباطات هستیم تا اختلالی به وجود نیاید.
زارعپور: تلاش میکنیم نیاز مردم به فیلترشکن کاهش یابد
وی تاکید کرد: در هسته اقتصاد دیجیتال، توسعه زیرساختها هستند که در کشور کارهای بزرگی مانند فیبرنوری و واگذاری فرکانسهای جدید رادیویی در حال انجام است. در لایه دوم با اقتصاد پلتفرمی رو به رو هستیم و نباید خودمان را در این بخش دستکم بگیریم. تعداد زیادی پلتفرم داخلی در حوزههای مختلف مانند خرید، فروش، خدمات بیمه، حمل و نقل و... در حال فعالیت هستند.
وزیر ارتباطات ادامه داد: اقتصاد دیجیتال صرفاً در بستر اینستاگرام فیلتر شده نیست. در یک دهه گذشته کارهایی انجام شده و ما نیز آن را ادامه میدهیم. در همین ایام در حوزه پلتفرمها و پیامرسانهای بومی کارهای بزرگی انجام شده است.
زارعپور گفت: نگاه ما این است که اقتصاد دیجیتال میتواند مشکلات کشور را حل کند و وظیفه ما فراهم آوردن زیرساخت پرسرعت و با کیفیت است.
وی تصریح کرد: سرعت اینترنت بر اساس شاخصهای بینالمللی، در ابتدای دولت سیزدهم رتبه ۸۰ بود و اکنون به ۵۶ رسیده است. در یک سال گذشته ۲۵ پله در سرعت اینترنت موبایل رشد داشتهایم؛ البته حتماً نیازمند سرعتهای بالاتر هستیم.
وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه سرعت اینترنت ثابت قابل قبول نیست و باید مشکلات آن رفع شود، گفت: باید در شهرها فیبرکشی شود که این یک پروژه چند ساله است و توقع معجزه در یک سال کمی دور از ذهن است.
زارعپور درباره اختلال کلادفلر گفت: این اختلال چند ساعت در روز تعطیل رخ داده و برطرف شده است. علت آن در حال بررسی است، حتی اگر یک ثانیه ارتباطات مردم مختل شود ما باید پاسخگو باشیم. عدهای به دنبال این هستند که تا مشکی پیش میآید تیتر بزنند و مردم را ناامید کنند؛ اما از رفع این مشکل به مردم چیزی نمیگویند.
وی درباره اظهارنظر یک نماینده مجلس در خصوص علت عدم ارائه آمار وزارت ارتباطات درباره ترافیک پیامرسانهای داخلی و اینترنت، گفت: اطلاعات جزئی پیامرسانها جزو اسرار تجاری آن به حساب میآید و ما نمیتوانیم آن را انتشار عمومی دهیم، اما آقای توانگر که در این باره سوال داشتند، به جلسهای دعوت شدند تا این موضوع برایشان توضیح داده شود و اطلاعات در اختیارشان قرار بگیرد و ایشان هم اجابت کردند که این جلسه تشکیل خواهد شد.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: همچنین در نامه ایشان که اشاره شده درآمد اپراتورها ۴۰درصد کاهش پیدا کرده است، به هیچ وجه صحت ندارد و میتوان به مصاحبههای مدیرعامل اپراتورها رجوع کرد که اعلام کردند حداکثر ۱۰ الی ۱۵ درصد کاهش درآمد داشتند و حتی برخی از اپراتورها رکورد ۹ماهه آنها بیشتر از سال گذشته بوده است و چون ابتدای سال حذف بسته و افزایش درآمد را داشتند، بنابراین به هیچ وجه بحث ورشکستگی یا زیانده بودن اپراتورها مطرح نیست و حتی بعضی از آنها در بورس هستند و در کدال صورتهای مالی خود را منتشر میکنند.
زارعپور گفت: آمارهایی که در این باره ارائه میشود صحت ندارد و هیچ اپراتوری حتی خرد هم در آستانه ورشکستگی قرار ندارد و آمارشان به صورت شفاف وجود دارد.
نظر شما