سید سجاد خاتمی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، با بیان این که آموزش دانشجویان در دانشگاهها جهتدهی درستی ندارد، اظهار کرد: معمولا درسها تئوری هستند و توجه دانشگاهها به آموزش عملی بسیار کم است. برای مثال وسایلی که در کارگاههای الکترونیک دانشگاه وجود دارند، متعلق به ۱۰ سال پیش بوده و به روز نیستند.
اجبار به فروش ایده دانشجویی به علت پیچیدگی بازار
عضو یک شرکت دانشبنیان با اشاره به این که یکی از مشکلات ما موانعی است برای راهاندازی کارخانه و تولید محصول داریم، افزود: دلیل این مشکلات؛ نداشتن اعتماد به جوانان است. به همین دلیل، سرمایهگذار نداریم و تسهیلاتی هم در اختیارمان قرار نمیدهند.
وی با تصریح بر این که اعتماد نداشتن به جوانان و توانایی آنها، آسیبزننده است، گفت: گرفتن مجوزها هم یکی دیگر از مشکلات ما است. مجوز زمین، ساخت و ساز و محدودیتهای امریه سربازی از جمله این مشکلات هستند. این محدودیتها مانع ادامه فعالیت دانشجویان در شرکتهای دانشبنیان میشوند.
خاتمی در ادامه خاطرنشان کرد: البته برخی استادان هم حمایت بسیار خوبی از دانشجویان دارند. این افراد هم در محیط دانشگاه و هم در پارک به دانشجویان کمک میکنند.
بومیسازی محصول با یک پنجم قیمت نمونه خارجی
عضو یک شرکت دانشبنیان تاکید کرد: ما دستگاهی ساختهایم که قیمت نمونه ایتالیایی آن ۱۰۰ میلیون تومان است. ما ایده این دستگاه را گرفته و بومیسازی کردیم و به محصولی با یک پنجم قیمت نمونه خارجی حدود ۲۵ میلیون تومان رسیدیم. مشکلی که وجود دارد این است که تولید این دستگاه با موانع بسیاری مواجه است.
وی افزود: حل این مشکلات علاوه بر این که نیازمند فرهنگسازی است، به دولت وابستگی دارد. اگر حمایت دولتی وجود داشته باشد، شرکتها میتوانند سرپا بمانند.
انتهای پیام/
نظر شما