ضرورت ساماندهی نیروی انسانی در دانشگاه آزاد/ میراث‌دار شرایط پیش آمده هستیم

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یکی از موضوعاتی که تأکید بسیاری در این حوزه داریم، ساماندهی نیروهای انسانی است؛ چراکه گاهی در گذشته پیش‌بینی درست جذب نیرو وجود نداشته و امروز میراث‌دار شرایط پیش آمده هستیم.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، علی سروری مجد در شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان که در واحد خدابنده برگزار شد، با اشاره به بازدید از گنبد تاریخی سلطانیه در استان زنجان اظهار کرد: معماری به کار رفته در گند سلطانیه نشان از تمدن کهن ایران اسلامی بوده که در کالبد معماری نمودار شده است.

راه‌اندازی دانشکده‌های تعلیم و تربیت در ۷ واحد دانشگاه آزاد اسلامی

وی اضافه کرد: علاوه بر این مجموعه مساجد کهنی که در استان زنجان وجود دارد یک ظرفیت عالی است که باید از آن‌ در ترویج هنر اسلامی ایرانی استفاده شود.

رئیس حوزه ریاست، روابط‌عمومی و هماهنگی امور استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی افزود: تبیین موضوعات موجود در زمینه تاریخ ایران اسلامی الهام‌بخش تمدن نوین برای جوانان و جوانان و نسل جدید خواهد بود و جوانان امانات والدین نزد ما هستند که باید با معرفت‌افزایی نسبت به روشنگری ذهن آن در حوزه‌های مختلف اقدام شود.

سروری مجد با اشاره به اینکه معرفت‌افزایی تنها به رشته‌های علوم انسانی منتهی نمی‌شود و استادان غیرعلوم انسانی هم در این زمینه وظیفه دارند با استناد به پیام آیت‌الله مکارم شیرازی در اختتامیه طرح «اعتلا» گفت: این مرجع تقلید عنوان کرد: «من به دنبال معارف اسلامی رفتم و مسیر زندگی و مسیر معرفت‌افزایی شد باعث و بانی معلم طبیعی شد که بنده را به این سمت سوق دادند و من به این سمت هدایت شدم بنابراین تنها به معلمان علوم انسانی منتهی نمی‌شود.»

وی با اشاره به اینکه فرزندان ما هوشمندانه نسبت به مکان و زمان‌هایی که مواجه می‌شوند فکر می‌کنند، اضافه کرد: وظیفه ما در دانشگاه آن است که دانشجویان را در انتخاب راه صحیح برای رسیدن به تمدن نوین اسلام کمک کنیم.

رئیس حوزه ریاست، روابط‌عمومی و هماهنگی امور استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به هدف سفر به استان‌های مختلف و بازدید از واحدهای دانشگاهی بیان کرد: احصای نقاط قوت واحدهای مختلف و هم‌افزایی بیشتر و بهتر در انجام امور ازجمله اهداف اصلی در سفر به استان‌هاست.

سروری‌ مجد با تقدیر از درآمدهای غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان که ۲۲.۳ درصد آن تحقق یافته است، تأکید کرد: یکی از موضوعاتی که تأکید بسیاری در این حوزه داریم، ساماندهی نیروهای انسانی است؛ چراکه گاهی در گذشته پیش‌بینی درست جذب نیرو وجود نداشته و امروز میراث‌دار شرایط پیش آمده هستیم.

وی در ارتباط با ظرفیت مدارس سما برای پذیرش دانش‌آموز بیان کرد: جمیعیت یک میلیون نفری استان زنجان ظرفیت ایجاد ۱۰۰ مدرسه را دارد، بنابراین باید دنبال گسترش این مدارس باشیم.

رئیس حوزه ریاست، روابط‌عمومی و هماهنگی امور استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر استفاده بهینه از فضاهای ملکی برای خروج از فضاهای استیجاری اضافه کرد: برای این کار می‌توانیم از زمین‌های موجود در قالب تبدیل به احسن استفاده کنیم.

سروری مجد در ادامه به ظرفیت‌های استان زنجان در حوزه صنایع دستی، زیتون و کمپ ورزشی اشاره کرد و متذکر شد: این ظرفیت‌ها فرصتی برای ایجاد مدارس مهارتی ایجاد می‌کند و این آموزش مهارتی موجب اشتیاق بیشتر جوانان برای حضور در مدارس عالی می‌شود.

وی در ادامه توضیح داد: مدارس مهارتی جدا از مدرک می‌تواند برای جذب بیشتر دانش‌آموزان اثرگذار باشد، بنابراین باید مهارت‌آموزی جلوه ویژه‌ای داشته باشد تا والدین تشویق شوند فرزندان خود را به این مدارس عالی بیاورند، جذاب بودن مهارت به قدری مؤثر است که حتی موجب می‌شود در تابستان والدین رغبت داشته باشند که فرزندان خود را به مدارس مهارتی بیاورند.  

انتهای پیام/

کد خبر: 1188922

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =