پیشگیری از سرطان با مصرف ۳ نوع سبزی

برخی از انواع سبزیجات هستند که با مصر آن‌ها درصد ابتلا به انواع سرطان‌ها را کاهش می‌دهد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ مصرف برخی از انواع سبزیجات می‌تواند ما را در برابر ابتلا به انواع سرطان‌ها ایمن کند، در ادامه به تعدادی از آن‌ها نیز اشاره شده است.

بیشتر بخوانید:

۵ عادتی که سرطان کبد می‌آورد

هویچ

هویج سرشار از بتاکاروتن است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می‌کند. محتوای آنتی اکسیدانی بالای هویج در کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها از جمله سرطان ریه و روده بزرگ نقش دارد. این سبزیِ ریشه‌دار، سرشار از مواد مغذی دیگری از جمله پتاسیم و ویتامین‌های C و K است.

کلم بروکلی

بروکلی حاوی سولفورافان است؛ سولفورافان ترکیبی است که از شما در برابر بیماری‌های مزمن و سرطان محافظت می‌کند. این سبزی هم‌چنین سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

سیر

مطالعات نشان می‌دهد که مصرف سیر به کاهش سطح تری گلیسیرید و کلسترول کمک می‌کند. علاوه بر این، سیر در کاهش سطح قند خون و پیشگیری از سرطان نقش بسزایی دارد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1237569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =