به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، یکی از بهترین دستورالعملهای طرز تهیه حلوای زعفرانی استفاده از آرد سنگک است. به این منظور توصیه میکنیم به جای خرید از قنادیها، حتما به یک نانوایی سنگکی مراجعه کنید.
بیشتر بخوانید:
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه حلوای رولی با مغز موز
مواد موردنیاز:
آرد سنگک:۱ پیمانه
شکر:۱ پیمانه
گلاب:½ پیمانه
پودر هل:½ قاشق چای خوری
آب:۱ پیمانه
کره:۱۰۰ گرم
روغن مایع:½ پیمانه
زعفران دم کرده:به میزان لازم
چگونه حلوای زعفرانی درست کنیم؟
قبل از هر کاری، شهد حلوا را درست کنید. به این منظور، شکر، آب، پودر هل و زعفران دم کرده را در قابلمه نچسبی بریزید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود.
قابلمه شهد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. شهد نباید به جوش بیاید و صرفا بعد از کمی گرم شدن، شعله را خاموش کنید.
آرد را در تابه نچسبی بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
به مدت ۳۰ دقیقه آرد را درون تابه تفت بدهید تا بوی خامی آن از بین برود.
بعد از تفت دادن، آرد را الک کنید و مجددا در تابه بریزید.
کره را به تابه آرد بیافزایید تا ذوب شود. سپس روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا به رنگ دلخواه برسد. سپس از روی حرارت بردارید.
شهد را کم کم به حلوا اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شهد جذب شود.
در نهایت کمی روی حرارت ملایم نیز حلوا را با لیسک و به روش دایرهای هم بزنید و با قیف و سر ماسوره ستارهای در ظرف دلخواه سرو کنید.
طرز تهیه حلوای زعفرانی با آرد سفید قنادی
روغن جامد مورداستفاده در این دستورالعمل بافت حلوا را لطیفتر میکند.
نکته دیگر اینکه با یک بسته زعفران ۳ گرمی چند بار میتوانید حلوا بپزید اما هر چقدر میزان زعفران مورداستفاده بیشتر باشد، حلوا خوشرنگتر میشود.
مواد موردنیاز:
آرد سفید:۲ پیمانه
شکر:۱.۵ پیمانه
مخلوط آب و گلاب:۲ پیمانه
کره:۵۰ گرم
روغن مایع:½ پیمانه
روغن جامد:۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده:به میزان لازم
نظر شما